Τεχνολογία

Support Small Instagram: Αυτό είναι το νέο εικονίδιο που εμφανίστηκε στο stories

Support Small Instagram: Αυτό είναι το νέο εικονίδιο που εμφανίστηκε στο stories
Support Small Instagram: Από χθες το βράδυ ένα νέο εικονίδιο εμφανίστηκε στα Instagram Stories μας.

Support Small Instagram: Το Support Small Business είναι το καινούριο αυτοκόλλητο του Instagram, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να προωθήσουν και να δηλώσουν τις αγαπημένες τους μικρές επιχειρήσεις. Μπορεί να είναι ο φούρνος της γειτονιάς, ένα βιβλιοπωλείο ή ένα eshop. Με το νέο αυτοκόλλητο μπορεί μπορεί ο οποιοσδήποτε να στηρίξει στα stories του ανοιχτά αυτές τις μικρές επιχειρήσεις και να τις βοηθήσει να μεγαλώσουν.

Το αυτοκόλλητο δημιουργήθηκε μέσα στην πανδημία όπου εκατομμύρια επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν “χτυπηθεί” από τον φονικό ιό.

Οι περισσότερες μικρές επιχειρήσεις αναγκάστηκαν να κλείσουν και κάποιες δεν θα ανοίξουν ποτέ ξανά. Όμως, χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο αυτοκόλλητο ο κόσμος μπορεί να συμβάλλει στο να κρατηθούν ζωντανές αφού είναι ένας άμεσος και όμορφος τρόπος να τις στηρίξει και να τις “προωθήσει”.  Όπως είχε γίνει και για το donation sticker, η ανακοίνωση έγινε απ’ τον Adam Mosseri, head του Instagram, ο οποίος δήλωσε: “Σήμερα, ανακοινώνουμε το λανσάρισμα του sticker Support Small Business στα stories για να μπορείτε να στηρίξετε τις αγαπημένες σας μικρές επιχειρήσεις. Θέλαμε να το κάνουμε όσο το δυνατό πιο εύκολο το να στηρίζουμε αυτές τις μικρές επιχειρήσεις τώρα”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Today we’re launching a “Support Small Business” sticker in Stories so you can shout out your favorite small biz. Use it and your photo or video will be added to a shared story where friends can see which businesses you love. We want to make it as easy as possible to support amazing small businesses right now.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adam Mosseri 😷 (@mosseri) στις

Το αυτοκόλλητο “Support Small Business””είναι διαθέσιμο στα stories, ενώ όταν το χρησιμοποιείς το όνομα της επιχειρήσης συνοδεύεται και από φωτογραφίες απ’ τον λογαριασμό της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments