Διεθνή

Corey La Barrie: Το πάρτι γενεθλίων του κόστισε τη ζωή

Corey La Barrie: Το πάρτι γενεθλίων του κόστισε τη ζωή
Corey La Barrie: Μόλις στα 25 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο διάσημος YouTuber, Corey La Barrie. Σκοτώθηκε σε τροχαίο μετά το πάρτι γενεθλίων του.

Corey La Barrie: Σε τροχαίο δυστύχημα σκοτώθηκε  ο διάσημος YouTuber, Corey La Barrie. Ο άτυχος 25χρονος ήταν ο συνοδηγός ενός πανάκριβου σπορ αυτοκινήτου, το οποίο «καρφώθηκε» σε ένα δέντρο με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του. Τα τραγικά νέα ανακοίνωσαν η μητέρα του, Lissa και ο αδερφός του, Jarrad, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του ΤΜΖ, το οποίο λίγο νωρίτερα είχε δημοσιεύσει τη θλιβερή είδηση.

Οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου στο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 25χρονο ήταν ο επίσης πασίγνωστος Youtuber και φίλος του, Daniel Silva. Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media αποδεικνύουν ότι οι δύο νεαροί ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ αφού με αφορμή τα γενέθλια του Corey έπιναν και διασκέδαζαν στο σπίτι του στο L.A. Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, ο Silva είναι καλά στην υγεία του, ενώ πιθανότατα θα κατηγορηθεί για δολοφονία εξ αμελείας.

O Corey La Barrie είχε 338.000 subscribers στο κανάλι του στο YouΤube, με τα μηνύματα συμπαράστασης των θαυμαστών του προς την οικογένειά του να είναι πάρα πολλά. Δείτε το κανάλι του 25χρονου YouTuber.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments