Πολιτική

Πάνος Καμμένος: Το πόθεν έσχες του πρώην υπουργού Άμυνας

Πάνος Καμμένος: Το πόθεν έσχες του πρώην υπουργού Άμυνας
Πάνος Καμμένος: Ο πρώην υπουργός Άμυνας βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των πολιτικών προσώπων με τις περισσότερες καταθέσεις.

Πάνος Καμμένος: Ο πρώην υπουργός Άμυνας ανήκει στους πιο ευκατάστατους πολιτικούς, καθώς σύμφωνα με το πόθεν έσχες του το οποίο έγινε γνωστό χθες όπως και των υπολοίπων υπουργών και βουλευτών. Ο Πάνος Καμμένος φιγουράρει στις πρώτες θέσεις και σε ακίνητη περιουσία και σε καταθέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

Ο Καμμένος έχει δηλώσει συνολικά εισοδήματα 365.674,47 ευρώ, ενώ η σύζυγός του 262.766,57 ευρώ.  Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός αλλά και συγγενικό του πρόσωπο έχουν στην κατοχή τους συνολικά 66 ακίνητα. Παράλληλα το ζεύγος κατέχει αρκετές καταθέσεις σε τράπεζες. Ειδικότερα οι καταθέσεις του κου Καμμένου φαίνεται να ξεπερνούν τις 140.000 ευρώ ενώ την ίδια ώρα οι καταθέσεις της συζύγου του τις 170.000 ευρώ. Την ίδια ώρα στην δήλωση φαίνεται πως είναι κάτοχος 3 αυτοκινήτων κι ενός ταχύπλοου σκάφους ενώ η σύζυγός του κατέχει 1 Ι.Χ.

Συγκεκριμένα, δηλώνει ένα αυτοκίνητο 5967 κυβικών, ένα δεύτερο 519 κυβικών από κληρονομιά ενώ το ταχύπλοο σκάφος είναι 11,7 μέτρων. Το αυτοκίνητο που δηλώνει η σύζυγος του δηλώνει είναι 1976 κυβικά. Υψηλό πάντως είναι το ποσό που χρωστά σε δάνεια ο πρώην υπουργός άμυνας. Το ανεξόφλητο ποσό από δάνεια και πιστωτικές κάρτες του κ. Καμμένου συγκεκριμένα ξεπερνά τα 600.000 ευρώ. ενώ το ανεξόφλητο ποσό επίσης από δάνεια και πιστωτικές κάρτες της συζύγου του ξεπερνά τις 90.000 ευρώ. Ο κ. Καμμένος είναι μεταξύ άλλων μέτοχος στην εμπορική επιχείρηση «Η Καμμένος ΑΕ» από δωρεά και κληρονομιά.

Η Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης του άρθρου 3Α του N. 3213/2003 δημοσιεύει τις Δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης του έτους 2019 (χρήση 2018) των ελεγχόμενων από αυτήν προσώπων των περιπτώσεων α΄ έως και ε΄ της παρ. 1 του άρθρου 1 του Ν. 3213/2003, στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής των Ελλήνων.

Το πλήθος των προς δημοσίευση δηλώσεων είναι συνολικά χίλιες εβδομήντα δύο (1.072) και ο έλεγχός τους είναι σε εξέλιξη.Σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 2 του ν. 3213/2003, οι δηλώσεις αυτές θα παραμείνουν αναρτημένες στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής των Ελλήνων για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η θητεία των υπόχρεων, πλέον τριών ετών από τη λήξη αυτής.

Η δημοσίευση των δημοσιοποιούμενων στοιχείων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ότι δημοσιεύεται ολόκληρο το περιεχόμενό τους. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι επιτρεπτή η επιλεκτική δημοσιοποίηση ονομαστικών στοιχείων.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πόθεν έσχες του πρώην υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments