Αθλητισμός

Αμρ Ουάρντα ΠΑΟΚ: Έχω πρόταση από τον Ολυμπιακό – Θέλω να παίξω εκτός Ελλάδας

Αμρ Ουάρντα ΠΑΟΚ: Έχω πρόταση από τον Ολυμπιακό – Θέλω να παίξω εκτός Ελλάδας
Αμρ Ουάρντα ΠΑΟΚ: Ο Αιγύπτιος επιθετικός του «Δικέφαλου του Βορρά» αποκάλυψε πως έχει στα χέρια του πρόταση συνεργασίας από τον Ολυμπιακό, ωστόσο πρόθεσή του είναι να αποχωρήσει από την Ελλάδα.

Αμρ Ουάρντα ΠΑΟΚ: Στην αποκάλυψη πως του έχει γίνει πρόταση συνεργασίας από τον Ολυμπιακό προχώρησε μέσω συνέντευξης σε αιγυπτιακό Μέσο ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αμρ Ουάρντα. Ο 26χρονος ολοκληρώσε τον δανεισμό του στην Λάρισα και επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, με την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη να μοιάζει κάτι παραπάνω από δεδομένο πως θα αναζητήσει νέα φόρμουλα προκειμένου να διαχειριστεί τη περίπτωση του ταλαντούχου άσσου.

Ο Αιγύπτιος σε συνέντευξή του σε Μέσο της πατρίδας του πρόλαβε τον ΠΑΟΚ  αποκαλύπτοντας πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. «Το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΟΚ λήγει τον Δεκέμβριο. Έχω μία πρόταση από έναν εκ των μεγαλύτερων συλλόγων στην Ελλάδα, τον Ολυμπιακό! Εγώ όμως θα ήθελα να παίξω εκτός Ελλάδας, βρίσκομαι εκεί πέντε χρόνια και είναι αρκετά. Θέλω να απολαύσω το ποδόσφαιρο σε άλλη χώρα. Έχω προσφορές από την Ιταλία και την Ισπανία, αλλά τα πράγματα έχουν ανασταλεί για την ώρα λόγω της κρίσης του κορωνοϊού», ανέφερε ο Ουάρντα στο «yallakora.com».

Στη συνέχεια ο 26χρονος αναφέρθηκε στον λόγο που οδήγησε την Λάρισα να διακόψει νωρίτερα τον δανεισμό του παίκτη από τον ΠΑΟΚ. «Δεν έκανα τίποτα, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στη συμπεριφορά μου. Είμαι δανεικός από τον ΠΑΟΚ και τα πάω καλά με τη Λάρισα, αλλά υπάρχουν προβλήματα μεταξύ του προέδρου της Λάρισας και του προέδρου του ΠΑΟΚ, όπως συμβαίνει μεταξύ της Αλ Αχλί και της Ζάμαλεκ στην Αίγυπτο. Δεν αξίζω αυτή τη συμπεριφορά, του έστειλα ένα μήνυμα να με αφήσει να παίξω για να μπορέσω και να επιστρέψω στην εθνική», δήλωσε.

«Ο πρόεδρος του συλλόγου μου μίλησε πριν από 3 ώρες και μου είπε ότι θα φύγω από την ομάδα, θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ μετά από 3 εβδομάδες. Ο κόσμος εδώ με αποκαλεί Μαραντόνα της Ελλάδας, τα πηγαίνω καλά και υπάρχει λόγος που κλήθηκα ξανά στην εθνική ομάδα. Το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΟΚ λήγει τον Δεκέμβριο και ο σύλλογος θέλει να το ανανεώσει», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments