Αθλητισμός

Καλάθης Παναθηναϊκός: Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» έφυγε για τις ΗΠΑ

Καλάθης Παναθηναϊκός: Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» έφυγε για τις ΗΠΑ
Καλάθης Παναθηναϊκός: Δεν έχει τέλος το σίριαλ Νικ Καλάθη και Παναθηναϊκού. Τελευταία εξέλιξη είναι ότι ο αρχηγός των «πράσινων» έφυγε για τις ΗΠΑ.

Καλάθης Παναθηναϊκός: Στις Ηνωμένες Πολιτείες  ταξίδεψε ο Νικ Καλάθης, μετά από τρεις εβδομάδες παραμονής στην Αθήνα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε κάνει ταξίδι – αστραπή τον Απρίλιο για να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του λόγω της διακοπής της δράσης σε Basket League και Euroleague, πέρασε τις -υποχρεωτικές- δύο εβδομάδες καραντίνας στην Ελλάδα και στη συνέχεια έμεινε για ακόμη μία εβδομάδα στη χώρα.

Ο αρχηγός των «πράσινων» επέλεξε να ταξιδέψει ξανά στις ΗΠΑ προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει η δυνατότητα προπονήσεων στην Ελλάδα. Θυμίζουμε ότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με την Euroleague. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα, αυτές τις μέρες, είχε την ευκαιρία να κάνει τις πρώτες επαφές με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο σε σχέση με το συμβόλαιο που ήδη υπάρχει για την επόμενη σεζόν.

Η παραμονή του στην ομάδα για τη σεζόν 2020/21 άλλωστε μόνο δεδομένη δεν είναι, με το unfollow που του έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Instagram να ρίχνει… λάδι στη φωτιά και στις φήμες περί αποχώρησης του 31χρονου γκαρντ από το «τριφύλλι». Στην παρούσα φάση πάντως τίποτα δεν είναι δεδομένο (είτε θετικά είτε αρνητικά), αλλά όλα θα κριθούν το προσεχές διάστημα. Βέβαια, οι οικονομικές συνέπειες του κορωνοϊού είναι μεγάλες με τον διοικητικό ηγέτη του Παναθηναϊκού να σκέφτεται να περικόψει το μπάτζετ της ομάδας δραστικά για τη νέα μπασκετική χρονιά.

giannakopoulos2

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments