Αθλητισμός

Μασούρας Ολυμπιακός: Άλλαξε ατζέντη και την «ψάχνει» στο εξωτερικό

Μασούρας Ολυμπιακός: Άλλαξε ατζέντη και την «ψάχνει» στο εξωτερικό
Μασούρας Ολυμπιακός: Ο παίκτης του Ολυμπιακού άλλαξε ατζέντη και διερευνά τις δυνατότητες να παίξει σε πρωτάθλημα του εξωτερικού.

Μασούρας Ολυμπιακός: Μετά από απόφαση του Αλέξη Κούγια, ο Γιάννης Μασούρας αποτελεί παρελθόν από τη Λάρισα, όπως κι ο Αμρ Ουάρντα. Ο δεξιός μπακ είχε μια σεζόν με αγωνιστικές μεταπτώσεις. Έπαιξε αρχικά στον Πανιώνιο, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε ελάχιστα με την ΑΕΛ.

Σύμφωνα με το Sportime, δεν έχει σε καμία περίπτωση κερδίσει το «εισιτήριο» της επιστροφής του στον Ολυμπιακό με βάση τις φετινές του εμφανίσεις πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων. Ο 24χρονος Έλληνας μπακ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, έκρινε πως η αλλαγή ατζέντη ίσως του ανοίξει την πόρτα του εξωτερικού. Μία θετική πλευρά για τον ίδιο, είναι ότι βρίσκεται στην καλύτερή του ηλικία, ενώ και το συμβόλαιό του δεν μπορεί να χαρακτηριστεί «βαρύ» για ομάδες που είναι έστω μικρομεσαίες στα γνωστά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Μπορεί η αλλαγή ατζέντη να του αποφέρει ό, τι ζητάει; Μόνο ο χρόνος μπορεί να δώσει την απάντηση. Αλλιώς, ο Έλληνας μπακ θα πρέπει να κοιτάξει και στο εσωτερικό για να βρει ομάδα…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments