Αθλητισμός

ΑΕΛ Ουάρντα Μασούρας: Τέλος από τη Λάρισα οι δύο δανεικοί ποδοσφαιριστές

ΑΕΛ Ουάρντα Μασούρας: Τέλος από τη Λάρισα οι δύο δανεικοί ποδοσφαιριστές
ΑΕΛ Ουάρντα Μασούρας: Μετά από προσωπική απόφαση του Αλέξη Κούγια, Αμρ Ουάρντα και Γιάννης Μασούρας αποτελούν παρελθόν από τη Λάρισα.

ΑΕΛ Ουάρντα Μασούρας: Με προσωπική απόφαση του προέδρου της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια ο Αμρ Ουάρντα και ο Γιάννης Μασούρας αποτελούν παρελθόν για την ομάδα «λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων». Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ αποφάσισε πως οι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, αντίστοιχα, τίθενται εκτός ομάδας μετά από σοβαρά, όπως λέει η ανακοίνωση, πειθαρχικά παραπτώματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Με προσωπική απόφαση του Προέδρου της ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια τίθενται εκτός ομάδος για σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα οι δανεικοί ποδοσφαιριστές από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, Αμρ Ουάρντα και Γιάννης Μασούρας.

Για τον Ουάρντα σίγουρα η παραπάνω εξέλιξη είναι έκπληξη, καθώς ο Αλέξης Κούγιας έχει ξανά και ξανά αναφερθεί στην αξία του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή. Προφανώς, ο ιδιόρρυθμος μεσοεπιθετικός έκανε κάτι που… έβγαλε από τα ρούχα του τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Πάντως, ούτε η ανακοίνωση αναφέρει τι, ούτε έχει γίνει κάτι γνωστό μέχρι τώρα.

Δείτε τον Ουάρντα σε δράση

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments