Video

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Αποκάλυψε γιατί δεν έχει κάνει ακόμη οικογένεια

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Αποκάλυψε γιατί δεν έχει κάνει ακόμη οικογένεια
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε με τον Κώστα Μακεδόνα και το τηλεοπτικό κοινό της ΕΡΤ τον κύριο λόγο που ακόμη δεν έχει μπει στη διαδικασία να δημιουργήσει τη δική του.

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Ο ταλαντούχος ηθοποιός φιλοξενήθηκε χθες βράδυ στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Σημείο Συνάντησης» και μαζί με τον Κώστα Μακεδόνα μοιράστηκαν πράγματα που πρώτη φορά αποκάλυψαν στην τηλεόραση τόσο για τις δουλειές τους όσο και για τα ενδιαφέροντα τους. Οι δύο άνδρες μίλησαν για τα όνειρά τους, την καθημερινότητά και τις σκέψεις που τους βασανίζουν.

Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε από τον τραγουδιστή γιατί ως τώρα δεν έχει φτιάξει τη δική του οικογένεια. Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είπε χαρακτηριστικά: «έχω αφιερώσει ένα τεράστιο κομμάτι σε αυτό που αγαπάω ειλικρινά. Γιατί με μαθαίνει και με εκπαιδεύει, κάθε φορά προσπαθώ να με εξελίσσει σε κάτι καλύτερο από αυτό που ήμουν χθες. Συγκυριακά και ίσως από κάποια δικά μου λάθη κατά το 50% όπως αναλογεί στους ανθρώπους προσπάθησα για πράγματα που τελικά ήταν ανέφικτα ή ίσως εγώ δεν ήμουν έτοιμος να αντιμετωπίσω.

Δεν θέλω να ρίχνω την ευθύνη στους άλλους. Προσπαθώ να αγαπώ. Είμαι στη διαδρομή της ζωής μου που η καρδιά μου είναι ανοιχτή. Δεν είναι τίποτα εικόνα, τίποτα απωθημένο. Είμαι απόλυτα καλυμμένος σε αυτό. Όταν θα έρθει, θα έχω την κατάλληλη απάντηση στην ερώτηση αυτή»

Οι δύο καλλιτέχνες είχαν μια χαλαρή συζήτηση μιλώντας τόσο για τις πρόσφατες επιτυχίες τους όσο και για άλλα θέματα όπως για τις ποδοσφαιρικές τους προτιμήσεις αλλά και την ασχολία τους με τα social meadia.  Για το πόσο θαύμαζαν τον Νίκο Γκάλη ως παίκτη του Άρη και για τις στιγμές που είχαν ζήσει μαζί του ως παιδάκια και δεν ξεχνούν με τίποτα μίλησαν οι δύο καλλιτέχνες. Μάλιστα, δήλωσαν πως αναγνωρίζουν το μεγαλείο του, παρόλο που ο τραγουδιστής είναι φίλαθλος του ΠΑΟΚ και ο ηθοποιός φίλος του Ολυμπιακού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments