Αθλητισμός

Αμρ Ουάρντα ΠΑΟΚ: Τελειώνει ο Αιγύπτιος από τον «Δικέφαλο του Βορρά»

Αμρ Ουάρντα ΠΑΟΚ: Τελειώνει ο Αιγύπτιος από τον «Δικέφαλο του Βορρά»
Αμρ Ουάρντα ΠΑΟΚ: Ο Αιγύπτιος επιθετικός επιστρέφει στο δυναμικό του ΠΑΟΚ, ωστόσο το μέλλον του στη Θεσσαλονίκη διαγράφεται σύντομα καθώς οι δύο πλευρές πιθανότατα το προσεχές διάστημα να προβούν σε οριστικό διαζύγιο.

Αμρ Ουάρντα ΠΑΟΚ: Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που στον ΠΑΟΚ άλλα περίμεναν και άλλα είδαν. Ο Αιγύπτιος επιθετικός βρίσκεται στο δυναμικό του «Δικέφαλο του Βορρά» από το 2017, ωστόσο πέρα από μικρά χρονικά διαστήματα δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την επιλογή να τον κάνουν δικό τους από τον Παναιτωλικό.

Φέτος ο Ουάρντα δόθηκε ως δανεικός στη Λάρισα ωστόσο η συμφωνία μεταξύ των πλευρών έληξε άδοξα με τον παίκτη να επιστρέφει κακήν κακώς στη Θεσσαλονίκη περιμένοντας τι μέλλει γενέσθαι πλέον το καλοκαίρι. Τα δεδομένα όπως ξεδιπλώνονται δείχνουν να μην είναι με το σενάριο της παραμονής στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη δείχνει να στερεύει από διάθεση να επενδύσει άλλο στη περίπτωση του Αιγύπτιου επιθετικού, ενώ και ο ίδιος παρουσιάζεται πρόθυμος να αποχωρήσει από την ομάδα και να αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ήδη για τον παίκτη έχουν ενδιαφερθεί τρεις ομάδες, μία εκ των οποίων από την Ελβετία, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πρόσφατα ανέφερε σε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του πως στα χέρια του έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό.

«Το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΟΚ λήγει τον Δεκέμβριο. Έχω μία πρόταση από έναν εκ των μεγαλύτερων συλλόγων στην Ελλάδα, τον Ολυμπιακό! Εγώ όμως θα ήθελα να παίξω εκτός Ελλάδας, βρίσκομαι εκεί πέντε χρόνια και είναι αρκετά. Θέλω να απολαύσω το ποδόσφαιρο σε άλλη χώρα. Έχω προσφορές από την Ιταλία και την Ισπανία, αλλά τα πράγματα έχουν ανασταλεί για την ώρα λόγω της κρίσης του κορωνοϊού», ανέφερε ο Ουάρντα στο «yallakora.com».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments