Αθλητισμός

Κώστας Κουφός ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Στην πόρτα της εξόδου της ρώσικης ομάδας ο Έλληνας σέντερ

Κώστας Κουφός ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Στην πόρτα της εξόδου της ρώσικης ομάδας ο Έλληνας σέντερ
Κώστας Κουφός ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Η περιπέτεια του Έλληνα σέντερ στην Ευρώπη φαίνεται πως θα είναι σύντομη, καθώς δημοσιεύματα τον θέλουν να ολοκληρώνει άδοξα την συνεργασία του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Κώστας Κουφός ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Δοκίμασε την τύχη του στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην καριέρα του. Ο Δημήτρης Ιτούδης τον εμπιστεύτηκε δίνοντάς του ρόλο βασικού στην ομάδα του, όμως ο 31χρονος σέντερ δεν τον δικαίωσε ούτε στο ελάχιστο. Ο Κώστας Κουφός το περασμένο καλοκαίρι άφησε το ΝΒΑ για χάρη των Ρώσων όμως η απόφαση αυτή φαίνεται πως δεν ήταν και η πιο σοφή που θα μπορούσε να πάρει.

Άλλα περίμεναν οι Ρώσοι από τον Κουφό, άλλα είδαν. Ο υψηλόσωμος σέντερ όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη Ρωσία βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον σύλλογο να μην τον υπολογίζει στα πλάνα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο 31χρονος πληρώνει τις μέτριες εμφανίσεις και τους συχνούς τραυματισμούς, οι οποίοι τον εμπόδισαν να ξεδιπλώσει τις αρετές του κάτω από την ρακέτα. Η ευκαιρία που πήρε στην Ευρώπη δεν στέφθηκε με επιτυχία αντιθέτως αναμένεται να του κάνει κακό και στη συνέχεια της πορείας του, καθώς είναι σαφές πως με τους «κακούς» αριθμούς που κουβαλά είναι δύσκολο να βρει το συμβόλαιο που επιθυμεί την επόμενη σεζόν. Το πιθανότερο σενάριο για τον Κουφό είναι το καλοκαίρι να επιστρέψει στις ΗΠΑ και να αναζητήσει συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ στοχεύοντας στην επιστροφή του στο κορυφαίο επίπεδο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments