Αθλητισμός

Νικ Καλάθης Παναθηναϊκός: Οι Καταλανοί τον στέλνουν στην Μπαρτσελόνα

Νικ Καλάθης Παναθηναϊκός: Οι Καταλανοί τον στέλνουν στην Μπαρτσελόνα
Νικ Καλάθης Παναθηναϊκός: Η απομάκρυνση του Μάλκολμ Ντιλέινι από τους «Μπλαουγκράνα» ανοίγει τον δρόμο στους Καταλανούς να κυνηγήσουν τις πιθανότητες απόκτησης του γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Νικ Καλάθης Παναθηναϊκός: Δεν ήθελε και πολύ να δημιουργηθεί το σενάριο. Η Μπαρτσελόνα χθες έκανε γνωστό πως χώρισε τους δρόμους της με τον Αμερικανό γκαρντ, Μάλκολμ Ντιλέινι. Ο έμπειρος περιφερειακός έλυσε το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς τερματίζοντας άδοξα τη συνεργασία του επιστρέφοντας κατά πάσα πιθανότητα στις ΗΠΑ αναζητώντας εκεί ένα νέο συμβόλαιο με ομάδα του ΝΒΑ.

Οι Καταλανοί όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ θα προχωρήσουν ως έχειν μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο το καλοκαίρι αναμένεται να προβούν στην αντικατάσταση του Αμερικανού γκαρντ με έναν εξίσου πληθωρικό παίκτη, ο οποίος θα τους δώσει το κάτι παραπάνω στην περιφερειακή γραμμή.

Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ένα από τα ονόματα που παίζει στο τραπέζι της διοίκησης της Μπαρτσελόνα είναι ο Νικ Καλάθης. Ο Χοσέ Ιγκνάσιο Ουγκέ, που υπογράφει το κείμενο, τονίζει πως υπάρχουν τρεις πηγές που επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον της Μπάρτσα για τον ηγέτη του «τριφυλλιού», ενώ αναφέρει ότι ο Καλάθης δεν θα παραμείνει στο ΟΑΚΑ λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης και του υψηλού συμβολαίου του. 

Σε ό,τι αφορά τα χρήματα και το συμβόλαιο του Καλάθη, το δημοσίευμα αναφέρει: «Η Μπαρτσελόνα πρέπει να μειώσει το μπάτζετ λόγω της ζημιάς που προέκυψε από την κρίση της πανδημίας. Έτσι, δεν θα μπορέσει να προσφέρει στον Καλάθη το συμβόλαιο των 2,2 εκατομμυρίων που θα έπαιρνε την επόμενη σεζόν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments