Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κανένα ενδιαφέρον για Ουάρντα

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κανένα ενδιαφέρον για Ουάρντα
Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Αιγύπτιος πριν λίγα 24ωρα αποκάλυψε στην πατρίδα του πως οι «Ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για εκείνον, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται.

Ολυμπιακός μεταγραφές: «Το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΟΚ λήγει τον Δεκέμβριο. Έχω μία πρόταση από έναν εκ των μεγαλύτερων συλλόγων στην Ελλάδα, τον Ολυμπιακό! Εγώ όμως θα ήθελα να παίξω εκτός Ελλάδας, βρίσκομαι εκεί πέντε χρόνια και είναι αρκετά. Θέλω να απολαύσω το ποδόσφαιρο σε άλλη χώρα. Έχω προσφορές από την Ιταλία και την Ισπανία, αλλά τα πράγματα έχουν ανασταλεί για την ώρα λόγω της κρίσης του κορωνοϊού», ανέφερε ο Ουάρντα στο «yallakora.com» ρίχνοντας… τορπίλη στη χώρα μας.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη ως το τέλος της χρονιάς, ωστόσο το μέλλον του στον ΠΑΟΚ αναμένεται να τερματιστεί άδοξα, καθώς οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο οριστικό διαζύγιο.

Στον Ολυμπιακό ωστόσο δηλώνουν άγνοια όσον αφορά τις δηλώσεις Ουάρντα και ενδιαφέροντος για την απόκτηση των δικαιωμάτων του. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι Πειραιώτες δεν μπήκαν ουδέποτε στη διαδικασία συζήτησης για τον Αιγύπτιο επιθετικό.

Ο Ουάρντα είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του ελληνικού πρωταθλήματος, όμως όπως έχει διαπιστωθεί όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα εκτός από τα πλεονεκτήματα έχει και τρανταχτά μειονεκτήματα. Ένα από αυτά είναι η απειθαρχία του, με τις ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί να έχουν διαχρονικά έντονα παράπονα από εκείνον. Όπως αναφέρει ο Διονύσης Βερβελές στο sport24.gr, ο Ολυμπιακός δεν θα έμπαινε ποτέ στη διαδικασία απόκτησης του 27χρονου άσσου γνωρίζοντας πως ο Μάρτινς δεν θα ήθελε να συνεργαστεί με έναν ποδοσφαιριστή που θα του έκανε τη ζωή δύσκολη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments