Ελλάδα

Θεσσαλονίκη επεισόδιο: Μαχαιρώματα, ξύλο και προσαγωγές από την Αστυνομία

Θεσσαλονίκη επεισόδιο: Μαχαιρώματα, ξύλο και προσαγωγές από την Αστυνομία
Θεσσαλονίκη επεισόδιο: Μαχαιρώματα, ξύλο και προσαγωγές από την Αστυνομία μετά από σοβαρό επεισόδιο.

Θεσσαλονίκη επεισόδιο: Τρεις τραυματίες και περισσότερες από δέκα προσαγωγές είναι ο απολογισμός του σοβαρού επεισοδίου που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Θεσσαλονίκης. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 8 το απόγευμα.

Σύμφωνα με τοπικά σάιτ, δύο ομάδες αλλοδαπών συνεπλάκησαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στη συμβολή των οδών Μοναστηρίου και Μιχαήλ Καλού και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή στα γύρω στενά. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προχώρησαν στην προσαγωγή περίπου είκοσι ατόμων. Αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και τουλάχιστον επτά τα οποία τα οποία είχαν βρει καταφύγιο σε πολυκατοικία. Παράλληλα εντόπισαν και τρεις τραυματίες. Οι δύο έφεραν τραύματα από μαχαίρι και ο ένας από ξυλοδαρμό. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Αντίστοιχο επεισόδιο έγινε χθες στη Φθιώτιδα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το lamiareport.gr, το απόγευμα της Πέμπτης σημειώθηκε αιματηρή συμπλοκή σε αγροτική περιοχή κοντά στο σταθμό του ΟΣΕ στην Αμφίκλεια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η συμπλοκή έγινε για προσωπικές διαφορές μεταξύ Αφγανών και Πακιστανών. Από το συμβάν κατέληξαν στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας δυο άτομα μαχαιρωμένα ηλικίας 20 και 24 ετών.

Οι δυο τραυματίες στη συνέχεια διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας και οι πληροφορίες θέλουν τον έναν από τους δυο νεαρούς αλλοδαπούς να είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένος. Προανάκριση για τη συμπλοκή διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments