Ελλάδα

Φθιώτιδα: Συμπλοκή με μαχαίρια και τραυματίες στο σταθμό του ΟΣΕ

Φθιώτιδα: Συμπλοκή με μαχαίρια και τραυματίες στο σταθμό του ΟΣΕ
Φθιώτιδα: Συμπλοκή με μαχαίρια έλαβε χώρα σήμερα στη Φθιώτιδα. Από το συμβάν τραυματίστηκαν δύο άτομα. Ο ένας εξ' αυτών είναι σοβαρά.

Φθιώτιδα: Άναψαν τα αίματα σήμερα στη Φθιώτιδα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το “lamiareport”, το απόγευμα της Πέμπτης σημειώθηκε αιματηρή συμπλοκή σε αγροτική περιοχή κοντά στο σταθμό του ΟΣΕ στην Αμφίκλεια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η συμπλοκή έγινε για προσωπικές διαφορές μεταξύ Αφγανών και Πακιστανών.

Από το συμβάν κατέληξαν στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας δυο άτομα μαχαιρωμένα ηλικίας 20 και 24 ετών.

Οι δυο τραυματίες στη συνέχεια διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας και οι πληροφορίες θέλουν τον έναν από τους δυο νεαρούς αλλοδαπούς να είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένος. Προανάκριση για τη συμπλοκή διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας.

Υπενθυμίζεται, πως την περασμένη εβδομάδα σημειώθηκε άγρια συμπλοκή στο Αρκαλοχώρι στο Ηράκλειο Κρήτης ανάμεσα σε πέντε άτομα, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν άμεσα οι αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τοπικά μέσα, όλα συνέβησαν σε βενζινάδικο της περιοχής όπου βρίσκονταν δύο άτομα. Εκείνη την ώρα περνούσε μία παρέα τριών ατόμων που μόλις τους είδαν άρχισαν να καυγαδίζουν με αποτέλεσμα οι τρεις να βγάλουν τις… κατσούνες και να τους χτυπήσουν. Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή ωστόσο λίγο πριν απομακρυνθούν έβγαλαν τα όπλα και άνοιξαν πυρ εναντίον των αυτοκινήτων των δύο ατόμων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments