Ελλάδα

Θεσσαλονίκη παραβάσεις: Επέμβαση της Αστυνομίας στο κέντρο – «Χαμός» με κοκτέιλ

Θεσσαλονίκη παραβάσεις: Επέμβαση της Αστυνομίας στο κέντρο – «Χαμός» με κοκτέιλ
Θεσσαλονίκη παραβάσεις: Η Αστυνομία έκανε επέμβαση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αφού υπήρχε συνωστισμός πολιτών που έπιναν... κοκτέιλ.

Θεσσαλονίκη παραβάσεις: Την επέμβαση της Αστυνομίας προκάλεσαν για ακόμα ένα βράδυ, οι εικόνες συνωστισμού έξω από καταστήματα με take away ποτά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα Παρασκευή 15 Μαΐου «έπεσαν» και πρόστιμα σε ορισμένους από αυτούς.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες  και το βίντεο του GRTimes.gr, αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν για τρίτο βράδυ στις οδούς Μητροπόλεως και Καρόλου Ντηλ, καθώς παρέες νεαρών, πίνουν… ποτά σε πλαστικά ποτήρια, μη τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις. Σημειώνεται, ότι μέχρι και αυτή την ώρα, ακόμα και στη θέα των αστυνομικών, οι πολίτες – που προμηθεύονται ποτά και «κάθονται» στα πεζοδρόμια όλοι μαζί, δεν έχουν απομακρυνθεί.

Η Αστυνομία προχωρά συνεχώς σε αυστηρές συστάσεις. Επίσης, βεβαιώθηκαν και παραβάσεις (που επισείουν πρόστιμο 150 ευρώ) σε πολίτες, επειδή δεν τηρούσαν τις απαραίτητες αποστάσεις. Δεν είναι το πρώτο βράδυ που κάτι τέτοιο παρατηρείται, ενώ όσο πάμε προς το καλοκαίρι και οι ζέστες πληθαίνουν, τόσο πιο δύσκολα ο κόσμος θα… μπει μέσα.

Δείτε φωτό

Μαχαιρώματα, ξύλο και προσαγωγές

Να σημειώσουμε ότι απόψε στη Θεσσαλονίκη συνέβη και ένα πολύ πιο σοβαρό περιστατικό που σήμανε συναγερμό στις αστυνομικές δυνάμεις της πόλης. Τρεις τραυματίες και περισσότερες από δέκα προσαγωγές είναι ο απολογισμός του σοβαρού επεισοδίου που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Θεσσαλονίκης. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 8 το απόγευμα.

Σύμφωνα με τοπικά σάιτ, δύο ομάδες αλλοδαπών συνεπλάκησαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στη συμβολή των οδών Μοναστηρίου και Μιχαήλ Καλού και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή στα γύρω στενά. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προχώρησαν στην προσαγωγή περίπου είκοσι ατόμων. Αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και τουλάχιστον επτά τα οποία τα οποία είχαν βρει καταφύγιο σε πολυκατοικία. Παράλληλα εντόπισαν και τρεις τραυματίες. Οι δύο έφεραν τραύματα από μαχαίρι και ο ένας από ξυλοδαρμό. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments