Lifestyle

Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 15 Απριλίου 2020

Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 15 Απριλίου 2020
Άση Μπήλιου Ζώδια: Η πασίγνωστη αστρολόγος παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Παρασκευή 15 Απριλίου 2020.

Άση Μπήλιου Ζώδια: Η επέλαση της πανδημίας είναι ένα από τα κύρια θέματα που απασχολεί την ανθρωπότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Καθημερινά οι Έλληνες πολίτες ενημερώνονται για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα με τον φονικό ιό περιμένοντας το πότε θα έρθει η μέρα που άπαντες θα επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Πέραν όμως της υγείας καθημερινές έννοιες για όλους τους ανθρώπους παραμένουν τα επαγγελματικά, τα αισθηματικά αλλά και τα οικονομικά. Απαντήσεις για όλα αυτά δίνει η Άση Μπήλιου, με τη γνωστή αστρολόγο να πραγματοποιεί τις καθιερωμένες της προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Η Σελήνη περνά στους Ιχθείς, ρομαντισμός και ευαισθητοποίηση θα είναι τα χαρακτηριστικά, προσοχή στις ωραιοποιήσεις και στις εξιδανικεύσεις, ίσως κάποιοι να εμφανιστούν υπεραισιόδοξοι. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη θα βγάλει στην επιφάνεια φοβίες και εσωτερικές ανησυχίες. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες ίσως να μην είναι σε θέση να ελέγξουν τις αντιδράσεις τους, θα πρέπει να προσέξουν πολύ καλά τη συμπεριφορά τους, δεν θα λείψουν τα ξεσπάσματα και οι εξάρσεις.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο είναι μία θετική όψη, ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση, θα υπάρχει ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους, δυσκολίες θα υπάρξουν στην επικοινωνία, δεν θα υπάρχει σταθερότητα στις απόψεις και στις επιθυμίες.

Δείτε τις προβλέψεις της αστρολόγου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments