Video

Ιλένια Γουίλιαμς: Η μάχη με την κατάθλιψη και ο χωρισμός της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Ιλένια Γουίλιαμς: Η μάχη με την κατάθλιψη και ο χωρισμός της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο
Ιλένια Γουίλιαμς: Η τραγουδίστρια φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη σχέση της με τον παρουσιαστή, Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ιλένια Γουίλιαμς: Η Ιλένια Ουίλιαμς, ήταν χθες καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» η οποία μίλησε για τις διαστάσεις που είχε πάρει ο χωρισμός της από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ενώ τόνισε πως στο μέλλον θα προστατεύει περισσότερο την προσωπική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Δεν έχει μείνει κάποιο κενό, ότι ήταν να ειπωθεί, έχει ειπωθεί, έχει περάσει και καιρός πλέον. Και νομίζω ότι αυτά που είπε ο Δημήτρης τα είπε πάρα πολύ σωστά, με κάλυψε. Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει σε ένα σπίτι. Αν μπορούσα, όπως έκανα πάντα στη ζωή μου, θα επέλεγα να μην ξέρεις κανείς τίποτα, να μη μάθει κανένας τίποτα. Δεν τα πηγαίνω καθόλου καλά με αυτό» είπε και συνέχισε:

«Έρχομαι σε πολύ δύσκολη θέση, όχι τώρα, γενικότερα όταν έπρεπε να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή, γιατί αλλιώς δεν θα λεγόταν και προσωπική. Τα είπε κι εκείνος, τα είπα κι εγώ, από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει. Στο μέλλον θα προσπαθήσω να προστατεύσω όσο περισσότερο μπορώ το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής», είπε η Ιλένια Ουίλιαμς.

Για το διάστημα στο οποίο έδωσε μάχη με την κατάθλιψη, η Ιλένια Ουίλιαμς παραδέχθηκε πως ο μεγαλύτερος φόβος της είναι ο θάνατος και κλήθηκε -όπως είπε- να τον αντιμετωπίσει όταν ένας αγαπημένος της άνθρωπος «έφυγε» από τη ζωή.

Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια είπε:

«Πέρασα γύρω στους έξι μήνες κατάθλιψης, το έχω πει απ’ έξω απ’ έξω, αλλά πέρασα πολύ δύσκολα, με αποτέλεσμα, κάποια στιγμή, δεν ήθελα να πάω στη δουλειά μου. Πήγαινα στη δουλειά μου, δεν με ενδιέφερε να ντυθώ, δεν με ενδιέφερε να βαφτώ, ήμουν ράκος. Κάποια στιγμή, είχε περάσει λίγος καιρός, βρέθηκα σ’ ένα τραπέζι και μου είπαν “τι θα σε έκανε να εκφραστείς;”. Είπα ότι ο μόνος τρόπος θα ήταν να κάνω αυτό που ξέρω από μωρό παιδί, που εκφραζόμουν μέσα από αυτό (σ.σ. τραγούδι) και έτσι κάπως μαγικά ξεκίνησαν όλα. Ήταν διέξοδος για εμένα, ήταν ο μοναδικός τρόπος για να έρθω πάλι στα ίσια μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments