Αθλητισμός

Χριστοδουλόπουλος Ολυμπιακός: Δύσκολο να μείνει ο Λάζαρος στον Πειραιά

Χριστοδουλόπουλος Ολυμπιακός: Δύσκολο να μείνει ο Λάζαρος στον Πειραιά
Χριστοδουλόπουλος Ολυμπιακός: Σύμφωνα με δημοσίευμα, δύσκολο είναι να παραμείνει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στον Πειραιά.

Χριστοδουλόπουλος Ολυμπιακός: Είναι από τους πιο άτυχους ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμών, αλλά είναι ο μόνος που έχει περάσει από τις τέσσερις «μεγάλες» ομάδες στην Ελλάδα (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ). Όμως, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Πέδρο Μάρτινς, το μέλλον του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου δεν φαίνεται ευοίωνο στον Πειραιά.

Σύμφωνα με την FORZA, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει ιδιαίτερα τον έμπειρο μεσοεπιθετικό κι αυτό θα τον οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου το καλοκαίρι. Όσο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του; Από Ελλάδα δύσκολα θα μπορούσε να υπάρξει κάτι που να… συγκινήσει τον Λάζαρο. Μάλλον, θα ψάξει την επιστροφή στο εξωτερικό, όπου άλλωστε έχει πλούσια εμπειρία.

Θυμίζουμε ότι έχει αγωνιστεί σε Μπολόνια, Ελλάς Βερόνα και Σαμπντόρια. Ο Λάζαρος έχει τα… κονέ του στην Ιταλία και ίσως επιδιώξει να βρει εκεί την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Θυμηθείτε πως ο Λάζαρος επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του μέσα από ένα επίσημο βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Λάζαρος δεν είναι ο μόνος

Να θυμίσουμε ότι άλλος ένας Έλληνας παίκτης θα δυσκολευτεί να έχει θέση στην ομάδα του Μαρτίνς. Ο λόγος για τον Γιάννη Μασούρα. Μετά από πρόσφατη απόφαση του Αλέξη Κούγια, ο ταχύς μπακ έπαψε να αποτελεί παίκτη της ΑΕΛ. Όμως, ο Έλληνας αμυντικός δεν φαίνεται να έχει μέλλον και στον Ολυμπιακό, στον οποίο ανήκει. Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας μπακ πήγε στους «ερυθρόλευκους» μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις στη Λάρισα, αλλά από τότε δεν έχει καταφέρει να πείσει ότι μπορεί να σταθεί εκεί.

Στον Πανιώνιο που βρέθηκε δανεικός πριν ξαναπάει στην ΑΕΛ, έδειξε να ξαναβρίσκει τον εαυτό του και να θυμίζει τον παίκτη για τον οποίο ο Ολυμπιακός πλήρωσε 700 χιλιάδες ευρώ πριν από δύο καλοκαίρια. Στη συνέχεια προχώρησε σε επέμβαση που χρειαζόταν με δική του πρωτοβουλία. Όλα αυτά μαζί, και η αποπομπή του από τη Λάρισα για «εξωαγωνιστικά παραπτώματα», όπως λένε οι πληροφορίες, δυσκολεύουν το μέλλον του. Πολύ δύσκολα, θα μπορέσει να βρει ρόλο στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments