Ελλάδα

Λουτράκι: Εντοπίστηκαν τέσσερις νεκροί μέσα σε σπήλαιο

Λουτράκι: Εντοπίστηκαν τέσσερις νεκροί μέσα σε σπήλαιο
Λουτράκι: Οι διασώστες της ΕΜΑΚ εικάζουν πως ο θάνατος των ατόμων προήλθε από τα καυσαέρια της γεννήτριας.

Λουτράκι: Τραγωδία σημειώθηκε στο Λουτράκι, καθώς εντοπίστηκαν μέσα σε σπήλαιο από την ΕΜΑΚ τέσσερα άτομα νεκρά. Η επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν 21 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, στήθηκε σε σπήλαιο στην περιοχή Καρμπουνάρι και οι διασώστες ανέσυραν τέσσερις άνδρες χωρίς τις αισθήσεις τους.

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σοροί των θυμάτων έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Κορίνθου και πως στο σημείο εντοπίστηκε μια γεννήτρια. Οι διασώστες της ΕΜΑΚ εικάζουν πως ο θάνατος των ατόμων προήλθε από τα καυσαέρια της γεννήτριας. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Λουτρακίου κ. Γιώργο Γκιώνη, που μίλησε στο Open, όλα τα σενάρια για την τραγωδία ερευνώνται καθώς στο συγκεκριμένο σημείο δεν πηγαίνουν συνήθως για περιήγηση ή αναρρίχηση.

Πιθανόν έψαχναν για λίρες

Όπως αναφέρει το loutraki365.gr, το πιθανότερο σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές, είναι τα 4 άτομα να έψαχναν για λίρες και ενδεχομένως βρήκαν τραγικό θάνατο στην προσπάθειά τους να πυροδοτήσουν κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κάποιοι εξ αυτών φέρεται να βρέθηκαν νεκροί ενώ ακόμα κρατούσαν τα καλώδια στα χέρια τους! Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, τα τέσσερα άτομα έχασαν τις αισθήσεις τους σε φρέαρ.

 Σημειώνεται πως χθες ακόμα ένα τραγικό συμβάν έλαβε χώρα και βύθισε στο πένθος την Αλεξανδρούπολη, μετά τον θάνατο ενός 68χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο, στο 13ο χιλιόμετρο Αλεξανδρούπολης – Φέρων. Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι πως πρόκειται για συμβάν ανάμεσα σε πατέρα και γιο.

Μετά από την μετωπική σύγκρουση των δύο οχημάτων ΙΧ και υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ ο οδηγός του δεύτερου οχήματος έφερε ελαφρά τραύματα. Επιτόπου έσπευσε το ΕΚΑΒ και η τροχαία. Η σορός του ανδρός μεταφέρθηκε στο ΠΓΝA. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την τροχαία Αλεξανδρούπολης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments