Lifestyle

Eurovision 2020: Δείτε Live τον διαφορετικό τελικό

Eurovision 2020: Δείτε Live τον διαφορετικό τελικό
Eurovision 2020: Παρακολουθήστε Live τον διαφορετικό τελικό. Ποιες εκπλήξεις θα υπάρχουν.

Eurovision 2020: Χωρίς διαγωνιστικό μέρος, αλλά με μια ηλεκτρονική ψηφοφορία για το αγαπημένο τραγούδι της χρονιάς, μεταδίδεται από τις 22:00, από την ΕΡΤ, το «Europe Shine a Light» -δηλαδη, το δίωρο μοναδικό σόου της EBU σε συνεργασία με την ολλανδική τηλεόραση.

Και μπορεί, λόγω κορωνοϊού, να μην παρακολουθούμε τον μεγάλο τελικό από την Αρένα Ahoy στο Ρότερνταμ, αλλά το «Europe Shine a Light» θα μας ταξιδέψει σε ολόκληρη την Ευρώπη και στην 65χρονη ιστορία της Eurovision, παρουσιάζοντας τα 41 φετινά βιντεοκλίπ, αλλά και εκπλήξεις με ζωντανές συνδέσεις και μαγνητοσκοπημένα μηνύματα «θρύλων» του διαγωνισμού. Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η Stefania με το τραγούδι SUPERG!RL.

«Eurovision Heroes»

Σαν… σπέσιαλ αφιέρωμα, η EBU ετοιμάζει και μια ξεχωριστή ενότητα για την όλη βραδιά, με τίτλο «Eurovision Heroes», με καλλιτέχνες που συνέδεσαν το όνομά τους με τον διαγωνισμό τραγουδιού. Μεταξύ αυτών θα είναι η Ελενα Παπαρίζου, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση για την Ελλάδα στον 50ό διαγωνισμό του 2005 με το τραγούδι «My Number One», καθώς και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία το 2018 πήρε τη δεύτερη θέση για την Κύπρο με το «Fuego».

Το «Europe Shine a Light» μεταδίδεται ζωντανά σε 46 χώρες, σε σχολιασμό της Μαρίας Κοζάκου, η οποία μετέδωσε για πρώτη φορά τον διαγωνισμό της Eurovision, το 2006. Από το Studio 21 του Hilversum οι Chantal Janzen, Edsilia Rombley (Eurovision 1998 και 2007) και Jan Smit, οι Ολλανδοί παρουσιαστές της φετινής Eurovision, θα μας παρουσιάσουν αποσπάσματα από τα 41 video clips, θα σχολιάσουν εναλλακτικά προσωπικά «postcards», θα ακούσουν μαζί μας μηνύματα ελπίδας από όλους τους φετινούς συμμετέχοντες, θα αναζητήσουν σε όλη την Ευρώπη παλιούς σταρ της Eurovision και θα «φωτίσουν» μοναδικά με ένα τραγούδι την Ευρώπη και την ελπίδα μας για το μέλλον, με τη συμμετοχή όλων.

Μπορεί, για πρώτη φορά στην ιστορία της Eurovision το «douze points / twelve points», το «12άρι», να μην ακουστεί, αφού δεν θα υπάρξει διαγωνιστικό μέρος, ωστόσο η ΕΡΤ διοργανώνει ψηφοφορία μέσω διαδικτύου για να τιμήσουμε τους καλλιτέχνες και να διαλέξουμε τα αγαπημένα μας τραγούδια της φετινής χρονιάς.

Έως την Κυριακή 17 Μαΐου 2020 στις 23:59, μπείτε στον σύνδεσμο https://eurovision.ert.gr/eurovision-song-contest-2020-psifoforia/ και ψηφίστε τα τρία πιο αγαπημένα σας τραγούδια -εκτός της ελληνικής συμμετοχής- που θα διαγωνίζονταν φέτος, όπως ακριβώς θα ψηφίζατε στον τελικό της Eurovision.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments