Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια με αστυνομικούς σε πλατεία – Βία καταγγέλλουν οι παρευρισκόμενοι

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια με αστυνομικούς σε πλατεία – Βία καταγγέλλουν οι παρευρισκόμενοι
Θεσσαλονίκη: Οι συγκεντρωμένοι αντέδρασαν φωνάζοντας συνθήματα εναντίον των αστυνομικών και προσπάθησαν να απομακρυνθούν στα γύρω στενά.

Θεσσαλονίκη: Χθες Σάββατο, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην πλατεία Καλλιθέας, στην Άνω Πόλη, στη Θεσσαλονίκη. Η αστυνομία δέχτηκε κλήση για συγκεντρωμένα άτομα στην πλατεία και έσπευσε για να απομακρύνει τους παρευρισκόμενους.

Λίγο πριν την επίθεση των ΜΑΤ στην πλατεία Καλλιθέας στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης

Ωστόσο οι πολίτες καταγγέλλουν πως οι αστυνομικοί  επιτέθηκαν στο πλήθος κάνοντας χρήση κρότου λάμψης και χημικού σπρέϊ. Οι συγκεντρωμένοι αντέδρασαν φωνάζοντας συνθήματα εναντίον των αστυνομικών και προσπάθησαν να απομακρυνθούν στα γύρω στενά. Κάνουν μάλιστα λόγω για βία από πλευράς αστυνομίας, δημοσιοποιώντας τις παρακάτω φωτογραφίες:

Από την πλευρά της, η αστυνομία υποστηρίζει ότι οι άνδρες της ΕΛΑΣ που έφτασαν στο σημείο, δέχτηκαν επίθεση από τους παρευρισκόμενους με πέτρες, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα και προχώρησαν στη χρήση “ενδεδειγμένων μέσων” για την απώθηση του πλήθους. Στη συνέχεια και ενώ οι νεαροί χάθηκαν στα γύρω στενά, διαπιστώθηκαν φθορές σε τζαμαριά σούπερ μάρκετ στην οδό Ολυμπιάδος και στον Ιερό Ναό Παναγίας Λαοδηγήτριας. Σύμφωνα με το thestival.gr, στο πλαίσιο της επιχείρησης δεν έγιναν προσαγωγές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments