Ελλάδα

Βάρκιζα συμπλοκή: Δύο τραυματίες, προσαγωγές και ξύλο

Βάρκιζα συμπλοκή: Δύο τραυματίες, προσαγωγές και ξύλο
Βάρκιζα συμπλοκή: Δύο τραυματίες, προσαγωγές και ξύλο είναι ο απολογισμός συμπλοκής νεαρών που ξεκίνησε από την παραλία στη Βάρκιζα.

Βάρκιζα συμπλοκή: Φαίνεται ότι ο καύσωνας «άναψε» τα αίματα. Δύο τραυματίες και 15 προσαγωγές είναι ο απολογισμός της άγριας συμπλοκής μεταξύ ομάδων νεαρών που ξεκίνησε για άγνωστους λόγους στην παραλία της Βάρκιζας και συνεχίστηκε έξω από το σταθμό του μετρό στο Ελληνικό.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (στις 15.00 η ώρα) όταν δύο ομάδες νεαρών ατόμων (16-17 ετών) συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων από σπασμένο μπουκάλι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το σκηνικό βίας μεταφέρθηκε στην οδό Ιασωνίδου, κοντά στο σταθμό μετρό «Ελληνικό», όταν μετέβη στην περιοχή για αντίποινα η παρέα στην οποία ανήκαν οι τραυματίες.

Κατά τη διάρκεια της νέας συμπλοκής οι νεαροί επιτέθηκαν με πέτρες σε λεωφορείο όπου βρισκόταν η αντίπαλη ομάδα ενώ άμεσα κατέφθασαν αστυνομικοί που δέχθηκαν και αυτοί πέτρες. Το περιστατικό έληξε με την προσαγωγή 15 ατόμων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Αργυρούπολης.

Να σημειώσουμε ότι παρόμοιο περιστατικό έγινε χθες στη Θεσσαλονίκη. Τρεις τραυματίες και περισσότερες από δέκα προσαγωγές ήταν ο απολογισμός του συγκεκριμένου σοβαρού επεισοδίου που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού της πόλης. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 8 το απόγευμα.

Σύμφωνα με τοπικά σάιτ, δύο ομάδες αλλοδαπών συνεπλάκησαν για άγνωστη αιτία στη συμβολή των οδών Μοναστηρίου και Μιχαήλ Καλού και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή στα γύρω στενά. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προχώρησαν στην προσαγωγή περίπου είκοσι ατόμων. Αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και τουλάχιστον επτά τα οποία τα οποία είχαν βρει καταφύγιο σε πολυκατοικία. Παράλληλα εντόπισαν και τρεις τραυματίες. Οι δύο έφεραν τραύματα από μαχαίρι και ο ένας από ξυλοδαρμό. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments