Video

Ξεκαρδιστικό βίντεο με γάτα που χρησιμοποιεί κανονικά την τουαλέτα [vid]

Ξεκαρδιστικό βίντεο με γάτα που χρησιμοποιεί κανονικά την τουαλέτα [vid]
Ο Dalton Thompson κατέγραψε σε βίντεο τη ξεκαρδιστική στιγμή όπου η γάτα του χρησιμοποιεί με άνεση την τουαλέτα του σπιτιού του!

Πολύ περήφανος θα πρέπει να είναι ο ιδιοκτήτης αυτής της γάτας η οποία έχει μάθει και χρησιμοποιεί την τουαλέτα σαν τους ανθρώπους, την ώρα που άλλα γατιά παλεύουν με την… άμμο ή ακόμα χειρότερα φοβούνται την αμμολεκάνη τους! Ο Dalton Thompson κατέγραψε σε βίντεο τη ξεκαρδιστική στιγμή όπου η γάτα του χρησιμοποιεί με άνεση την τουαλέτα του σπιτιού του! Η King Kitty τα καταφέρνει με μεγάλη άνεση, βάζοντας τα γυαλιά σε όσους… αστοχούν! Θαυμάστε την στο βίντεο που ακολουθεί.

Ωστόσο, ένα παρόμοιο βίντεο κάνει τον γύρω του διαδικτύου και έχει τεράστια απήχηση στις σελίδες με γάτες του Instagram και του Facebook. Το βίντεο δείχνει αυτή τη φορά, δύο γάτες να πηγαίνουν στην τουαλέτα… ταυτόχρονα! Μάλιστα αν παρατηρήσετε ο ιδιοκτήτης των γατιών έχει τοποθετήσει δίπλα στη λεκάνη ένα σκαλάκι για να μπορούν να ανεβοκατεβαίνουν πιο… εύκολα! Το ξεκαρδιστικό βίντεο συνοδεύεται από την εξής λεζάντα που υποτίθεται ότι λέει ενοχλημένο το ένα γατί στο άλλο: «Δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι να τελειώσω;»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments