Αθλητισμός

Μάριος Σιαμπάνης Ολυμπιακός: Ψάχνει τρόπο για να κάνει το restart

Μάριος Σιαμπάνης Ολυμπιακός: Ψάχνει τρόπο για να κάνει το restart
Μάριος Σιαμπάνης Ολυμπιακός: Ο νεαρός γκολκίπερ ψάχνει τρόπο για να βάλει και πάλι την καριέρα του σε μια σειρά.

Μάριος Σιαμπάνης Ολυμπιακός: Για πολλά χρόνια ο νεαρός γκολκίπερ ήταν βασικός σε όλες τις μικρές ομάδες του ΠΑΟΚ. Ειδικότερα με την Κ21 είχε εντυπωσιάσει κατακτώντας και το πρωτάθλημα. Το συμβόλαιο που είχε με τον “δικέφαλο του βορά” τελείωνε και δεν έδειξε να θέλει να μείνει στην ομάδα. Εκείνη την περίοδο ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν το αδιαμφισβήτητο νούμερο ένα. Αυτό οδήγησε τον Μάριο Σιαμπάνη να ψάξει για νέα στέγη.

Ο Παναθηναϊκός ήταν η πρώτη ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον. Μάλιστα, για μεγάλο χρονικό διάστημα οι “πράσινοι” φάνταζαν το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του. Ωστόσο ο Ολυμπιακός έκανε την ρελάνς και τον έκανε δικό του. Φυσικά ήταν δύσκολο να πάρει θέση βασικού και μετά την προετοιμασία κρίθηκε ότι είναι καλύτερο να δοθεί δανεικός.

Η Νότιγχαμ και το restart

Παρά το γεγονός ότι υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδες της Super League ο ίδιος και η ομάδα του έκριναν ότι η προοπτική της Νότιγχαμ είναι η καλύτερη για την καριέρα του. Ο νεαρός παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού, αλλά το Αγγλικό όνειρο δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε. Τα λεπτά συμμετοχής με την ομάδα νέων ήταν λίγα, ενώ μετά ήρθε και ένας τραυματισμός.

Σε λίγους μήνες ο Σιαμπάνης θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Στα 21 του χρόνια έχει αγωνιστεί σε ελάχιστα παιχνίδια με εξαίρεση αυτά με την Εθνική Ελπίδων. Θα πρέπει λοιπόν να κοιτάξει το μέλλον του. Σίγουρα το πιο σημαντικό σε αυτή τη φάση είναι να βρει έναν σύλλογο που θα του δώσει φανέλα βασικού προκειμένου να πάρει και πάλι τα πάνω του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments