Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Στην Τούμπα σφραγίστηκε η παραμονή του

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Στην Τούμπα σφραγίστηκε η παραμονή του
Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Το "διπλό" του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ, ήταν στην ουσία το παιχνίδι με το οποίο "έκλεισε" η παραμονή του Πορτογάλου τεχνικού στον Πειραιά.

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε “όχι” σε όποιες ομάδες χτύπησαν την πόρτα του και υπέγραψε την παραμονή του στο λιμάνι. Τόσο ο ίδιος όσο και ο Ολυμπιακός επιθυμούσαν διακαώς την παραμονή του και το έκαναν πράξη. Η επιτυχημένη πορεία του άλλωστε από το 2018, όταν και ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, δεν άφηνε περιθώρια για κάτι διαφορετικό.

Ποιο είναι ωστόσο το ματς, με το οποίο “σφραγίστηκε” η παραμονή του;

Σύμφωνα με τo Sportime, τον τελευταίο καιρό στο Ρέντη ψιθυρίζεται πως το πέρασμα του Ολυμπιακού από την Τούμπα δεν τελείωσε μόνο το πρωτάθλημα, τελείωσε και την παραμονή του Μαρτίνς. Παράλληλα, ξεκαθάρισε και το μέλλον κάποιων παικτών εκείνης της βραδιάς. Μιας βραδιάς, στο τέλος της οποίας οι Πειραιώτες ήταν οι μεγάλοι νικητές.

Ο Ολυμπιακός ανέβηκε τότε στη Θεσσαλονίκη για την 25η αγωνιστική πρώτος και αήττητος με τη διαφορά στο +2 και έφυγε από εκεί παραμένοντας αήττητος και με τη διαφορά στο +5. Μία τρελή κούρσα του Κώστα Τσιμίκα στο 49’ ήταν αρκετή για να βρει η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς το γκολ χάρη στην επιμονή και του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και να περάσει από την κατάμεστη Τούμπα νικηφόρα με σκορ 1-0.

Το αποτέλεσμα αυτό λοιπόν αλλά κυρίως η εμφάνιση και το άψογο παιχνίδι τακτικής ήταν που έκαναν τους ιθύνοντες της ομάδας να ετοιμάσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Πορτογάλο τεχνικό. Μια συνεργασία με την οποίο ο Πέδρος Μαρτίνς γίνεται ένας από τους ελάχιστους προπονητές που θα έχουν παραμείνει για τρία ή περισσότερα χρόνια στον πάγκο της ομάδας. Επίσης, όντας απόλυτα ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες του, ο Ολυμπιακός διπλασίασε τις αποδοχές του, οι οποίες, σύμφωνα με όσα έχουν αναφερθεί, θα φτάσουν μέχρι και τις 900.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένων όλων των μπόνους τίτλων και προκρίσεων στα Κύπελλα Ευρώπης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments