Ελλάδα

Σκληρή επίθεση Τράγκα σε Μητσοτάκη

Σκληρή επίθεση Τράγκα σε Μητσοτάκη
"H οικονομία στην Ευρώπη βουλιάζει σε σπιράλ θανάτου – φανταστείτε τον εφιάλτη στην Ελλάδα. Η ανεργία θα φτάσει το 21 με 22%" λέει σε άρθρο του ο δημοσιογράφος.

Συνεχίζει την επίθεση στην κυβέρνηση ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας ο οποίος με νέο άρθρο του 2070 λέξεων αποκαλύπτει ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι εφιαλτικοί για την εργασία αλλά και για την υγεία εκατομμύριων ανθρώπων. Ο κ. Τράγκας επιτίθεται τόσο στον κ. Τσιόδρα και στον κ. Χαρδαλιά, αλλά και σε άλλους λοιμωξιολόγους ενώ επισημαίνει πως δέχεται και απειλές για τη ζωή του. “Ολοένα και περισσότεροι, μου λένε να προσέχω τη ζωή μου. Ελπίζω να εννοούν μόνο το διαβήτη μου και τις φθορές που προξενεί.

Εύχομαι να μην εννοούν και κάτι άλλο, που μπορεί να γεννηθεί από έλικες νοσηρού εγκέφαλου. Είναι γεγονός, ότι η βίαιη διακοπή της πρώτης ραδιοφωνικής εκπομπής, τόσο στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM, όσο και γενικότερα σε πανελλήνια κλίμακα, δημιουργεί εύλογα ερωτήματα, αφού το περιεχόμενο των ραδιοφωνικών κειμένων, των ρεπορτάζ και της έρευνάς μου, δεν έχει διαψευστεί μέχρι σήμερα.

Απλά ενοχλεί. Προκαλεί φθορά και αρρυθμία σε ένα πολιτικοοικονομικό σύστημα που ζει και τροφοδοτείται από πόρους, εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε βάρος του ελληνικού λαού. Ένα σύστημα που προκρίνει τα δικά του συμφέροντα, τα δικά του ταμεία σε βάρος της Δημοκρατίας, των ατομικών ελευθεριών και των προσωπικών δεδομένων. Έτσι μόνο, κόβονται ραδιοφωνικές εκπομπές, απομακρύνονται δημοσιογράφοι και γενικά, μπαίνει στη ζωή μας γύψος”.

Ο κ. Τράγκας ξεκινά το άρθρο του με εικόνες που ο ίδιος είδε το περασμένο Σαββατοκύριακο στις παραλίες, υποστηρίζοντας ότι: “Χιλιάδες άνθρωποι επιβάρυναν την υγεία τους, κάτω από τον φονικό ήλιο, περιμένοντας πότε θα περάσουν στις ελεγχόμενες παραλίες. Στις ανοργάνωτες, ο ένας ήταν πάνω στον άλλον. Το έζησα, το Σάββατο, σε μία ακτή στο Λαγονήσι.

Όσα λέει το περίφημο ντουέτο Τσιόδρα – Χαρδαλιά καθημερινά, όλες οι αυστηρές απειλές για πρόστιμα έγιναν χαρτοπόλεμος από τις υψηλές θερμοκρασίες. Ουδείς άνθρωπος μπορεί να αντέξει στη συμμόρφωση αυτών των μέτρων και ο αριθμός των λουομένων είναι τέτοιος, που κανένας Χαρδαλιάς δεν μπορεί να τους διασπείρει κατά μήκος των ακτών, σε υγιεινές και αντι-covid αποστάσεις.

Πολύ περισσότερο, τα μέτρα του κου Τσιόδρα, για να μην τον αδικούμε, του κου Σύψα, του κου Μόσιαλου και των άλλων, επιβαρύνουν καθημερινά, την υγεία των Ελλήνων και φυσικά τη τσέπη τους. Παρασύρουν την κυβέρνηση, σε μία πρωτοφανή ύφεση, σε μία άνευ προηγουμένου οικονομική καταστροφή, η οποία θα δολοφονήσει χιλιάδες Έλληνες.

Αυτό δεν είναι συμπέρασμα δικό μου, ούτε εκτιμήσεις ενός μη ειδικού. Είναι επιστημονική πρόβλεψη, του διακεκριμένου καθηγητή Ιωαννίδης του Στάντφορντ και όχι μόνο. Εκατοντάδες επιδημιολόγοι και λοιμωξιολόγοι συγκλίνουν πλέον στην εφιαλτική πρόγνωση, ότι εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, που θα χάσουν τις δουλειές τους, θα μείνουν άνεργοι και θα περιπέσουν στη δίνη της φτώχειας και του χαμηλού βιοτικού επιπέδου, θα προσληφθούν από ψυχικές ασθένειες, καρδιαγγειακά νοσήματα και νεοπλασίες, που γεννώνται από τις βλάβες της ψυχής και της στέρησης.

Δηλαδή, φίλες και φίλοι, αυτό φυσικά θα συμβεί αναλογικά στον πληθυσμό της Ελλάδας. Σε μία χώρα εξουθενωμένη οικονομικά και συρρικνωμένη λόγω μη γεννήσεων, δημογραφικά. Εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν από το lockdown. Εδώ στην Ελλάδα ο καθηγητής Τσιόδρας και κυρίως φυσικά, η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, είναι υπεύθυνοι για αυτά που έρχονται, για αυτά που θα συμβούν.

Ο πρωθυπουργός και το νεοφιλελεύθερο περιβάλλον, δομημένο στο Μαξίμου ως πολιτικοοικονομική οργάνωση, αισθάνονται ήδη την πυρωμένη ανάσα, από το μέγεθος του προβλήματος και σπεύδουν να αποκλιμακώσουν την καραντίνα νωρίτερα από τις προηγούμενες εξαγγελίες και προβλέψεις τους. Διαχέουν στον ελεγχόμενο Τύπο, ότι αυτό συμβαίνει μετά από αίτημα της εκτελεστικής εξουσίας προς την επιτροπή λοιμωξιολόγων και άδεια της ομάδας Τσιόδρα.

Δηλαδή, όπως αντιλαμβάνεστε, περνάνε από τώρα την ευθύνη και την ενοχή για την καταστροφή, στην ομάδα Τσιόδρα. Θέλουν να φαίνεται ότι οι αποφάσεις του πρωθυπουργού, έπονται κυβερνητικών αιτημάτων προς τους επιστήμονες και θετικής απάντησης, αδείας που παίρνει ο κος Μητσοτάκης από αυτούς.

Ενδεχομένως, θα ήθελαν να επαναλειτουργήσουν τα πάντα εντός ενός δευτερολέπτου. Δεν τους αφήνει όμως, η δόλια και νοσηρή πολιτική στρατηγική που λέει, ότι κάποια στιγμή θα πάμε σε εκλογές και πρέπει να πάμε έχοντας ως λάβαρο τον Αρχάγγελο Κυριάκο τον κορονο-φάγο και ως εξαπτέρυγο τον Καθηγητή Τσιόδρα.

Ήδη, σπεύδουν να ανοίξουν τα εμπορικά κέντρα, τις ταβέρνες, τα ρεστοράν και τα καφέ. Δύο εβδομάδες νωρίτερα, από ό,τι είχαν ανακοινώσει. Αισθάνονται ότι βαθμιαία αποσύρονται τα μπράβο και τα χειροκροτήματα προς τους λοιμωξιολόγους και τον κο Μητσοτάκη και έρχεται τσουνάμι οργής, τόσο για την ομάδα Τσιόδρα και τους τηλεοπτικούς ιαβέρηδες, όσο κυρίως για τον ίδιο τον (υ)ιό Μητσοτάκη.

Ο καύσωνας, οι υψηλές θερμοκρασίες εντείνουν τη διάλυση του λοιμωξιολογικού τείχους και καθιστούν τη φιγούρα Χαρδαλιά απάνθρωπη και αποκρουστική. Είναι καιρός, να καταλάβει η κυβέρνηση, ότι πρέπει να αποσυρθεί πλήρως η τηλεοπτική ενημέρωση από αυτό το περίφημο τρίο, εκ του οποίου οι δύο συμμετείχαν στην αγορά των εμβολίων Η1Ν1.

Είναι πολλοί οι επιστήμονες, οι οποίοι συζητούν και αναρωτιούνται, γιατί δεν υπήρξε ποτέ εκτεταμένη εισαγγελική και επιστημονική έρευνα, για τα εμβόλια που εισηγήθηκε να αγοράσουμε τότε, ο κος Τσιόδρας. Τα περισσότερα πετάχτηκαν σε χωματερή”.

Επίσης ο κ. Τράγκας στο άρθρο του αναφέρει ότι λόγω της οικονομικής κρίσης που έρχεται θα υπάρχουν επεισόδια με τους πολίτες να αντιδρούν. “Δυστυχώς, τα άμετρα – μέτρα που εισηγήθηκε ο Τσιόδρας και τα αποδέχθηκε ο κος Μητσοτάκης, οδηγούν σε πολλαπλές ρήξεις την κυβέρνηση με το λαό, με τους οικονομικούς παράγοντες και με την κοινωνία.

Σε λίγο θα έχουμε εκρήξεις και θα αποστέλλονται δυνάμεις καταστολής, προκειμένου να μην διαμαρτύρονται εναντίον της πείνας και της ανεργίας. Θα τους διαλύουν με δακρυγόνα και χημικά με το πρόσχημα ότι τους προστατεύουν από τη μετάδοση του κορωνοϊού. Οι σχέσεις της κυβέρνησης με την εκκλησία εκτροχιάζονται και είναι η πρώτη φορά, που η ΝΔ έχει τόσο κακές σχέσεις με την Ορθόδοξη εκκλησία, με τους Ιεράρχες και το Χριστεπώνυμο πλήθος.

Η όλη διαχείριση της κατάστασης από τον κο Μητσοτάκη είναι τέτοια, που ορισμένοι ιεράρχες θέλουν να τον αφορίσουν. Ήδη ξεκίνησαν ακρότητες. Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος αφόρισε τον Μητσοτάκη, τον Χαρδαλιά και την Κεραμέως. Ορισμένοι από το ποίμνιό του, όπως και η Ιερά Σύνοδος, αποδοκίμασαν την πράξη του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μητσοτάκης πέραν της οικονομίας, δεν ενταφιάζει και τις σχέσεις του κράτους με την εκκλησία.

Όλες οι αποφάσεις του, ειδικά για την εκκλησία, ήταν άνευ δεύτερης σκέψης, άνευ λογικής και άνευ μέτρου. Δεν βάζεις μπροστά σου έναν τύπο, όπως ο κος Χαρδαλιά, να συναλλάσσεται με όρους παλιού Χωροφύλακα με την εκκλησία της Ελλάδος και με όλους τους Μητροπολίτες. Έπρεπε να περιμένουν την αντίδραση του Αμβρόσιου. Είχε προειδοποιήσει. Θα ακολουθήσουν αφορισμοί και από άλλους Μητροπολίτες. Έστω και αν αποδοκιμαστούν από την Ιερά Σύνοδο ή ακόμη και από πιστούς”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments