Ελλάδα

Σοκ στην Εγνατία: Νεκρή μια γυναίκα και ένας υπάλληλος που έσπευσε να βοηθήσει αλλά παρασύρθηκε

Σοκ στην Εγνατία: Νεκρή μια γυναίκα και ένας υπάλληλος που έσπευσε να βοηθήσει αλλά παρασύρθηκε

Πηγή Φωτογραφίας: screenshot// Σοκ στην Εγνατία: Νεκρή μια γυναίκα και ένας υπάλληλος που έσπευσε να βοηθήσει αλλά παρασύρθηκε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν με τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ οι δύο νεκροί, αλλά και δύο ακόμη ελαφρά τραυματίες

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για το τροχαίο δυστύχημα με τους δύο νεκρούς στην Εγνατία Οδό. Σύμφωνα με αυτά, νεκρός δεν είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με το φορτηγό -στο ρεύμα προς Ηγουμενίτσα- αλλά η συνοδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου που ενεπλάκη λίγα λεπτά αργότερα.

Πρόκειται για το όχημα που κινούνται στο ρεύμα προς Ιωάννινα και παρέσυρε τον υπάλληλο της Εγνατίας Οδού που είχε πάει στο σημείο για να τοποθετήσει κώνους και να διαπιστώσει τι έχει συμβεί με το πρώτο τροχαίο. Το δεύτερο, λοιπόν αυτοκίνητο αφού χτύπησε τον υπάλληλο και τον πέταξε σε απόσταση αρκετών μέτρων με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του, στη συνέχεια προσέκρουσε πάνω στο φορτηγό που ήταν ήδη ακινητοποιημένο.

Στο νοσοκομείο «Γ. Χατζηκώστας» μεταφέρθηκαν με τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ οι δύο νεκροί, αλλά και δύο ακόμη ελαφρά τραυματίες. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3:20 το μεσημέρι του Σαββάτου, λόγω έντονης χαλαζόπτωσης στο κομμάτι της Εγνατίας Οδό που βρίσκεται στην Ήπειρο και συγκεκριμένα περίπου 1 χλμ. από τον κόμβο της Δωδώνης.

Πηγή: pagenews.gr

Pagenews Editor
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Pagenews Editor Συντάκτης Ειδήσεων
Δημοσιογράφος με εμπειρία στη σύνταξη και επιμέλεια ειδησεογραφικού περιεχομένου, με έμφαση στη ροή της καθημερινής επικαιρότητας και την άμεση κάλυψη των σημαντικότερων εξελίξεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ασχολείται με πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά και γενικού ενδιαφέροντος θέματα, διασφαλίζοντας την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του κοινού. Απόφοιτος Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, με εξειδίκευση στα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης και τη σύγχρονη ειδησεογραφία. Διαθέτει εμπειρία στην συγγραφή  online περιεχομένου, τη διαχείριση ειδησεογραφικής ύλης και την παρακολούθηση της επικαιρότητας σε πραγματικό χρόνο.