Lifestyle

Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 18 Απριλίου 2020

Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 18 Απριλίου 2020
Άση Μπήλιου Ζώδια: Η πασίγνωστη αστρολόγος παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Δευτέρα 18 Απριλίου 2020.

Άση Μπήλιου Ζώδια: Η επέλαση της πανδημίας είναι ένα από τα κύρια θέματα που απασχολεί την ανθρωπότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Καθημερινά οι Έλληνες πολίτες ενημερώνονται για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα με τον φονικό ιό περιμένοντας το πότε θα έρθει η μέρα που άπαντες θα επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Πέραν όμως της υγείας καθημερινές έννοιες για όλους τους ανθρώπους παραμένουν τα επαγγελματικά, τα αισθηματικά αλλά και τα οικονομικά. Απαντήσεις για όλα αυτά δίνει η Άση Μπήλιου, με τη γνωστή αστρολόγο να πραγματοποιεί τις καθιερωμένες της προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα και ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες. Οι προσεγγίσεις θα γίνονται με περισσότερη άνεση, δεν θα λείψουν οι γνωριμίες τόσο σε κοινωνικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τις εξάρσεις και τις εσωτερικές τους τάσεις, αυτοσυγκράτηση θα πρέπει να υπάρξει στις περιπτώσεις που δημιουργηθούν εντάσεις ή εκνευρισμοί.

Στον  επαγγελματικό  τομέα ευνοούνται τα νέα εγχειρήματα, ωστόσο τα οικονομικά ρίσκα θα πρέπει να είναι μελετημένα, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι παρορμητικές αποφάσεις. Σε ζητήματα οικογενειακά ή αισθηματικά δεν αποκλείεται κάποιοι να επιχειρήσουν να διαφοροποιήσουν το κατεστημένο τους.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους είναι μία θετική όψη που φέρνει ανοίγματα στην επικοινωνία. Οι προσεγγίσεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, τα χαρακτηριστικά θα είναι εσωστρέφεια, εκφραστικότητα και σαφήνεια. Στον επαγγελματικό τομέα οι συνεργασίες θα κυλήσουν δημιουργικά, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις.

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση, στη συναναστροφή και στη δραστηριοποίηση. Φεύγει η εσωστρέφεια και η ανάγκη για απομόνωση, στις επαφές οι συζητήσεις θα είναι πιο δημιουργικές ίσως και κάπως πιο απελευθερωμένες. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για συμφιλιώσεις, επανασυνδέσεις, και συζητήσεις ξεκαθαρίσματος.

Δείτε τις προβλέψεις της αστρολόγου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments