Διεθνή

Μόσχα στρατιωτικό ελικόπτερο: Συνετρίβη στη Ρωσία, νεκροί όλο το πλήρωμα

Μόσχα στρατιωτικό ελικόπτερο: Συνετρίβη στη Ρωσία, νεκροί όλο το πλήρωμα
Μόσχα στρατιωτικό ελικόπτερο: Στρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη κοντά στη Μόσχα, ενώ το Γαλλικό Πρακτορείο αναφέρει ότι όλο το πλήρωμα είναι νεκροί.

Μόσχα στρατιωτικό ελικόπτερο: Τραγωδία στη Ρωσία! Στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου Mi-8 συνετρίβη κοντά στη Μόσχα, όπως ανέφερε μια πηγή των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης. «Το ελικόπτερο συνετρίβη κοντά στο χωριό Ζαχάροβο. Αναφέρονται θύματα», είπε η πηγή αυτή, χωρίς να διευκρινίσει αν πρόκειται για νεκρούς ή τραυματίες ή τον αριθμό τους.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, που επικαλείται το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, το πλήρωμα του ελικοπτέρου σκοτώθηκε. Τα αίτια της συντριβής ερευνώνται, ωστόσο οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι πιθανόν το δυστύχημα να οφείλεται σε τεχνική βλάβη.

Τι αναφέρει το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, υπάρχει ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας που αναφέρει ότι το στρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη στην πόλη Κλιν, κοντά στη Μόσχα, με αποτέλεσμα να χάσουν τις ζωές τους τρεις άνθρωποι. «Στις 19 Μαΐου, περίπου στις 8 μ.μ, ενώ εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση, ένα ελικόπτερο Mi-8 είχε μια ανώμαλη προσγείωση σε έρημη περιοχή. Το πλήρωμα του ελικοπτέρου υπέκυψε στα τραύματά του από την πρόσκρουση», αναφέρει το ρωσικό υπουργείο.

Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικές μέρες βγήκε το πόρισμα για το πως έχασαν τις ζωές τους ο Κόμπι Μπράιαντ και οι συνεπιβάτες του, μαζί και η κόρη του, στο μοιραίο δυστύχημα με το ελικόπτερο στις 26 Ιανουαρίου στο Καλαμπάσας. Ως τρόπος θανάτου προσδιορίζεται το ατύχημα, ενώ η αιτία για όλα τα θύματα της τραγωδίας πιστοποιήθηκε το αμβλύ αντικείμενο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το ιατροδικαστικό τμήμα του Λος Άντζελες δημοσιεύει σήμερα τις εκθέσεις από τις εξετάσεις των ανδρών, των γυναικών και των εφήβων που πέθαναν στη συντριβή ελικοπτέρου στο Καλαμπάσας στις 26 Ιανουαρίου. Τα εννέα θύματα είναι οι εξής:

  • Αλίσα Αλτομπέλι, με έτος γέννησης το 2005.
  • Τζον Αλτομπέλι, με έτος γέννησης το 1963.
  • Κέρι Αλτομπέλι, με έτος γέννησης το 1973.
  • Τζιάνα Μπράιαντ, με έτος γέννησης το 2006.
  • Κόμπι Μπράιαντ, με έτος γέννησης το 1978.
  • Πέιτον Τσέστερ, με έτος γέννησης το 2006.
  • Σάρα Τσέστερ, με έτος γέννησης το 1974.
  • Κριστίνα Μάουζερ, με έτος γέννησης το 1981.
  • Άρα Ζομπαγιάν, με έτος γέννησης το 1970.

Στις 28 Ιανουαρίου πιστοποιήθηκε το αμβλύ τραύμα ως αιτία θανάτου και για τους εννέα επιβαίνοντες. Ο τρόπος θανάτου πιστοποιήθηκε ως ατύχημα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments