Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Σε αναζήτηση μπακ ο Τσάβι Ρόκα

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Σε αναζήτηση μπακ ο Τσάβι Ρόκα
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οι αποχωρήσεις των Βαγιαννίδη και Αποστολάκη φέρνουν το «Τριφύλλι» σε μονόδρομο, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Τσάβι Ρόκα να αναζητά αξιόπιστες λύσεις από την αγορά του εξωτερικού.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η επόμενη σεζόν αναμένεται να φέρει ριζικές αλλαγές στο ρόστερ του «Τριφυλλιού». Βαγιαννίδης και Αποστολάκης αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τους «Πράσινους», καθώς αμφότεροι απέρριψαν τις προτάσεις της διοίκησης του συλλόγου μένοντας ελεύθεροι το καλοκαίρι και έτοιμοι να ανοίξουν τα φτερά τους για νέες προκλήσεις.

Οι δύο νεαροί με την διαφαινόμενη αποχώρησή τους δημιουργούν τεράστιο κενό στα μετόπισθεν της ομάδας του Γιώργου Δώνη, καθώς ο Έλληνας τεχνικός υπολόγιζε πολλά από τους δυο για την επόμενη σεζόν. Στις αποχωρήσεις των δύο προαναφερόμενων το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού αναφέρει πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προστεθεί ακόμη μία, αυτή του Ματίας Γιόχανσον.

Με αυτά τα δεδομένα, οι «Πράσινοι» είναι αναγκασμένοι να βγουν στις αγορές αναζητώντας όχι μία αλλά δύο λύσεις για τα φτερά της αμυντικής γραμμής. Ο τεχνικός διευθυντής του «Τριφυλλιού», Τσάβι Ρόκα εξετάζει περιπτώσεις από τη διεθνή αγορά ρίχνοντας το βάρος σε αυτή της ιβηρικής ξεκινώντας άμεσα τις επαφές του.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής αναμένεται την Πέμπτη στην Αθήνα και θα παραμείνει σε καραντίνα για ένα διάστημα. Ακόμη δεν έχει ενημερωθεί για το ακριβές μπάτζετ που θα έχει να διαχειριστεί, καθώς αυτό θα εξαρτηθεί από την μείωση που θα υπάρξει στο τηλεοπτικό συμβόλαιο αλλά και στο αν τελικά θα επιτραπεί η παρουσία έστω και ενός μικρού ποσοστού φιλάθλων στα γήπεδα την επόμενη σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments