Lifestyle

Μην Ψαρώνεις επεισόδιο 42: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 20/5 – Η μνήμη της Σάντυ δεν λέει να επανέλθει

Μην Ψαρώνεις επεισόδιο 42: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 20/5 – Η μνήμη της Σάντυ δεν λέει να επανέλθει
Μην Ψαρώνεις επεισόδιο 42: Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Μην Ψαρώνεις επεισόδιο 42: Η Σάντυ ξυπνάει και ξαναζεί σε λούπα την ίδια μέρα. Την επέτειο του γάμου της με το Διονύση. Η Νενέλα καλεί στην έπαυλη τον Μανώλη μήπως βοηθήσει την μνήμη της Σάντυ να επανέλθει. Η Στέλλα μιλάει στην Ρόζα, στον Κάρολο και στον Αλέξη για το διαζύγιο και την σχέση της μαζί τους από ‘δω και πέρα. Ο Κοσμάς δέχεται μια πολύ περίεργη επίσκεψη από έναν φίλο της Μαργαρίτας.

Η Ρόζα πηγαίνει με τον Mπίλυ στο γυναικολόγο. Η Τάνια αντικαθιστά την μητέρα της στη Sandy’s Fish και αρχίζει να κοντράρει τον Λεωνίδα. Η Τίνα προτείνει στη Στέλλα να αναλάβει το διαζύγιό της μια κάπως ιδιόρρυθμη δικηγόρος. Ο Μανώλης πηγαίνει την Σάντυ στο Κερατσίνι με την ελπίδα πως όταν δει τα μέρη που ήταν μαζί, θα θυμηθεί τα πάντα.

https://youtu.be/5bMNin0OvFI

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο προηγούμενο επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Μπορεί η Νενέλα να μην κατάφερε να φυγαδεύσει την κόρη της στο εξωτερικό, αλλά η Σάντυ εξακολουθεί να μη θυμάται τίποτα από το πρόσφατο παρελθόν της.Κι όσο συμβαίνει αυτό, η μητέρα της το εκμεταλλεύεται και φροντίζει να την κρατάει μακριά από τον Μανώλη.

Από την άλλη, η Στέλλα που νομίζει ότι έχει καταφέρει να απαλλαγεί από την αντίζηλό της, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να παραμείνει στο σπίτι του Μανώλη που είναι ο μόνος που έχει μαύρα μεσάνυχτα για την κατάσταση της αγαπημένης του.Η Τάνια προσπαθεί να κάνει τον Λεωνίδα να ζηλέψει χρησιμοποιώντας τον Κωνσταντίνο και ο Μπίλυ δοκιμάζει μία νέα προσέγγιση στη Ρόζα.