Video

Άγριες Μέλισσες Λευτέρης Χαρίτος: Έχουμε κόψει ερωτικές σκηνές, φιλιά και αγκαλιές

Άγριες Μέλισσες Λευτέρης Χαρίτος: Έχουμε κόψει ερωτικές σκηνές, φιλιά και αγκαλιές
Άγριες Μέλισσες Λευτέρης Χαρίτος: Ο σκηνοθέτης της δημοφιλούς σειράς εξηγεί πως γίνονται πλέον τα γυρίσματα στο Διαφάνι.

Άγριες Μέλισσες Λευτέρης Χαρίτος: Η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1 επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς εδώ και αρκετές μέρες έχουν ξεκινήσει κάτω από αυστηρά μέτρα προστασίας λόγω του κορωνοϊού. Η κάμερα του Special Report μπήκε στο χωριό και μίλησε με τον σκηνοθέτη Αντώνη Χαρίτο και την ηθοποιό Δανάη Λουκάκη για τη νέα εποχή αλλά και τον τρόπο που γίνονται τα γυρίσματα στη σειρά.

«Οι ηθοποιοί σήμερα που ξεκινήσαμε δεν φόρεσαν μάσκες, φοράμε όλοι οι υπόλοιποι, όλο το συνεργείο. Πολύ προσοχή με το μακιγιάζ και τα μαλλιά, ο κάθε ηθοποιός έχει δικό του σακουλάκι με το όνομά του και τα δικά του πινέλα. Οι αποστάσεις τηρούνται τόσο όσο, έχουμε προσαρμόσει τα σενάρια, έχουμε κόψει για τον πρώτο καιρό ερωτικές σκηνές, φιλιά και αγκαλιές. Δεν κάναμε ανατροπές, απλά προσαρμογή στα σενάρια.

Μια ωραία σκέψη που μου γεννήθηκε όντως, γιατί κάποια στιγμή μου είπαν ότι κάτι πρέπει μνα βρω σκηνοθετικό, και σκέφτηκα ότι πολλές φορές αν σταματάμε τις σκηνές πριν γίνει το φιλί, στον θεατή μένει η ένταση του φιλιού μεγαλύτερη απ’ ότι αν τη λύσουμε με ένα φιλί. Στη δική μας δουλειά οι φακοί κάνουν θαύματα», είπε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Χαρίτος.

Η τηλεθέαση των νέων επεισοδίων

Οι Άγριες Μέλισσες επανήλθαν στην τηλεόραση με νέα επεισόδια από τη Δευτέρα (18/05), επομένως η “μάχη” της τηλεθέασης ξεκίνησε ξανά, όπως συνέβαινε και πριν από την καραντίνα. Ωστόσο, η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 δεν κατάφερε να ανακτήσει πλήρως το χαμένο έδαφος των προηγούμενων δύο μηνών από την πρώτη μέρα επαναπροβολής της, αν και θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Συγκεκριμένα, το MasterChef 4 κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή, σημειώνοντας 40.3% στο δυναμικό κοινό και 32.1% στο γενικό σύνολο, ενώ οι “Άγριες Μέλισσες” σημείωσαν 19.4% και 22.3% αντίστοιχα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments