Αθλητισμός

Ολυμπιακός Europa League: Πάει για γήπεδο εκτός Αγγλίας το ματς με τη Γουλβς

Ολυμπιακός Europa League: Πάει για γήπεδο εκτός Αγγλίας το ματς με τη Γουλβς
Ολυμπιακός Europa League: Πάει για γήπεδο εκτός Αγγλίας το ματς του Ολυμπιακού με την αγγλική Γουλβς.

Ολυμπιακός Europa League: Μεγάλη πιθανότητα υπάρχει να γίνει σε έδρα εκτός Αγγλίας η ρεβάνς των «16» του Europa League ανάμεσα στη Γουλβς και τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αντώνη Καρπετόπουλο, ο οποίος επικαλούμενος τη θέση της UEFA, τόνισε ότι είναι αναπόφευκτο να προσαρμοστεί στα υγειονομικά πρωτόκολλα κάθε χώρας η κατάσταση και εξήγησε στον «αέρα» του Sport Fm ότι μοιάζει κάτι παραπάνω από δύσκολο να γίνει το ματς στο Γουλβερχάμπτον.

Σημείωσε, λοιπόν, ότι κατά 99% η ρεβάνς των δυο ομάδων για τους «16» του Europa League θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα, η οποία μάλιστα θα βρίσκεται εκτός Αγγλίας. Να θυμίσουμε ότι το πρώτο παιχνίδι είχε τελειώσει με 1-1, τον περασμένο Μάρτιο.

Παίζει του Κασάμι;

Αρκετά συχνά εμπλέκεται τον τελευταίο καιρό το όνομα του Παϊτίμ Κασάμι με τα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Τόσο τον Ιανουάριο, όσο και τώρα ο Ελβετός μέσος αναφέρεται στα μεταγραφικά νέα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει -τουλάχιστον για την ώρα- κάτι επίσημο. Ο πρώην χαφ των «ερυθρολεύκων» αγαπά την Ελλάδα, ενώ σε κάθε ευκαιρία τονίζει πως θέλει να επιστρέψει στη χώρα μας.

Ο παίκτης της Σιόν λοιπόν, ζήτησε από τους ακόλουθους του στο Ιnstagram να του υποβάλλουν ερωτήσεις και εκείνος από την πλευρά του απάντησε σε όλες. Ένας οπαδός του Ολυμπιακού τον ρώτησε αν υπάρχει θέμα επιστροφή του στον Ολυμπιακό και ο Κασάμι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο λέγοντας: «Θα δούμε φίλε». Στη συνέχεια δέχτηκε ερώτηση για το αν του λείπει το «Γ. Καραϊσκάκης» και εκείνος απάντησε: «Ναι, πάρα πολύ».

Ο Ελβετός χαφ ρωτήθηκε ακόμη και από φίλο της Σιόν αν θα μείνει στην ομάδα και παρέπεμψε στον πρόεδρο της ομάδας, τον Κονσταντίν. Όσον αφορά το αγαπημένο παιχνίδι του με την φανέλα του Ολυμπιακού, είναι αυτό με τη Γιουβέντους στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 22 Οκτωβρίου 2014 όταν και είχε σκοράρει. Σχετικά με την επιστροφής του στον Πειραιά αξίζει να σημειωθεί πως πράγματι υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι στο λιμάνι που έχουν εξαιρετική άποψη για τον έμπειρο χαφ. Από την άλλη τεχνικός της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, δεν φαίνεται να δείχνει και τόσο ζεστός. Μάλιστα, όταν έπεσε στο τραπέζι το θέμα της επιστροφής του Κασάμι εκείνος προτίμησε τον Καφού, που αποκτήθηκε κιόλας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments