Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στα υπόψιν των «Ερυθρόλευκων» ο Κρουθ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στα υπόψιν των «Ερυθρόλευκων» ο Κρουθ
Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι Πειραιώτες εξετάζουν ενδελεχώς τον φάκελο του Ισπανού αμυντικού , του οποίου το όνομα βρίσκεται ψηλά στις λίστες αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η τρέχουσα σεζόν μπορεί ακόμη να έχει δρόμο ωστόσο αυτό δεν αφήνει τον Ολυμπιακό να παραμείνει σιωπηλός στο κομμάτι των μεταγραφών. Οι «Ερυθρόλευκοι» καθημερινά… χτενίζουν την Ευρώπη αναζητώντας νέους εξελίξιμους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να έρθουν στον Πειραιά και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο ελληνικό πρωτάθλημα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του «Κόκκινου Πρωταθλητή» ένας από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζονται από το «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» είναι και ο αμυντικός της Έλτσε, Χουάν Κρουθ. Ο ταλαντούχος στόπερ έχει εντυπωσιάσει με τις φετινές του εμφανίσεις με την ομάδα του πρωταθλήματος της Β’ Ισπανίας κεντρίζοντας το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων μεταξύ αυτών και του Ολυμπιακού.

Ο 27χρονος οπισθοφύλακας είναι από τους κορυφαίους στο πρωτάθλημα και έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων της Primera Division.

Συγκεκριμένα, για τον παίκτη ακούγεται πως ενδιαφέρονται η Μαγιόρκα, Οσασούνα, Βαγιαδολίδ και η Χετάφε, ενώ υπάρχουν φήμες για την Μπέτις αλλά και την Λιντς. Η χρηματιστηριακή του αξία εκτιμάται στις 500.000 ευρώ, ένα ποσό που ο Ολυμπιακός αν πεισθεί για τις ικανότητές του παρουσιάζεται πρόθυμος να δαπανήσει.

Στο Λιμάνι ωστόσο εκτός από την ενίσχυση στα μετόπισθεν υπάρχει θέληση για την απόκτηση ποδοσφαιριστών και για το επιθετικό κομμάτι, με τους Μαρτίνς και Μοντεστό να αναζητούν τον εκλεκτό που θα αναπληρώσει το κενό που άφησε ο Ποντένσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments