Αθλητισμός

Παναθηναϊκός ρόστερ: Οι 4+1 σίγουροι για τη νέα σεζόν

Παναθηναϊκός ρόστερ: Οι 4+1 σίγουροι για τη νέα σεζόν
Παναθηναϊκός ρόστερ: Πολλά είναι ρευστά για τη νέα σεζόν, ειδικά μετά τις δυσκολίες που επέφερε ο κορωνοϊός, αλλά 4 + 1 παίκτες του «τριφυλλιού» έχουν σχεδόν σίγουρη θέση και για την καινούργια μπασκετική χρονιά.

Παναθηναϊκός ρόστερ: Ο κορωνοϊός έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε όλες τις ομάδες αφού οι οικονομικές δυσκολίες για τη νέα σεζόν είναι πολλές. Ο Παναθηναϊκός, που αυτή τη στιγμή δεν έχει ανακοινώσει προπονητή, έχει πολλά να λύσει. Πάντως, τέσσερις παίκτες φαίνεται ότι έχουν εξασφαλισμένη θέση στο ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Ιωάννης Παπαπέτρου, Ντίνος Μήτογλου και Γιώργος Παπαγιάννης, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται να συνεχίζουν να φορούν και την επόμενη χρονιά την πράσινη φανέλα, παρά το γεγονός ότι θα τους προταθεί μείωση. Θέση αναμένεται να έχει και ο Μπεν Μπέντιλ που έδειξε πράγματα στα παιχνίδια τα οποία πρόλαβε να αγωνιστεί. Στους δύο πρώτους ίσως γίνει κουβέντα και για πρόωρη ανανέωση των συμβολαίων τους.

Μέσα και ο Παππάς

Να θυμίσουμε ότι χθες ο αθλητικογράφος Δημήτρης Καρύδας δήλωσε ότι και ο Νίκος Παππάς θα παραμείνει στο δυναμικό του Παναθηναϊκού και του χρόνου. Ο γνωστός αθλητικογράφος έκανε την παραπάνω τοποθέτηση σε live μετάδοση από τον λογαριασμό του novasports.gr στο Instagram. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος της Nova δήλωσε: «O Παππάς έχει μείνει στον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει κανένα θέμα, δεν υπάρχει κανένα σίριαλ. Έχει συμφωνήσει σε μείωση των αποδοχών του ώστε να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Το μόνο που δεν ξέρω είναι για πόσα χρόνια».

Ο ίδιος ο Παππάς σε συνέντευξή του είπε για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Δεν μιλάμε για κάτι πολύ εξεζητημένο. Θεωρώ ότι έχουμε κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Είμαστε αυθόρμητοι, είμαστε αυθεντικοί και υποστηρίζουμε ο καθένας τα δικά του πιστεύω και τις δικές του σκέψεις, χωρίς να φιλτράρουμε. Συν ότι ξέρει ότι έχουμε πάθος, αγαπάμε την ίδια ομάδα. Γι’ αυτό συνεχίζουμε τόσα μια καλή συνεργασία τόσα χρόνια, μιλάμε την ίδια την ίδια γλώσσα. Είναι βέβαια και αδιαπραγμάτευτο ότι είναι ένας άνθρωπος που με πληρώνει, βοηθάει την οικογένειά μου, με κάνει να ζω κάτω από πολύ καλές συνθήκες, οπότε, όπως και να έχει, χέρι που σε ταΐζει, δεν το δαγκώνεις. Δεν χαμπαριάζει από κακιές γλώσσες και στερεότυπα και κρίνει τον άλλον με βάση τη λογική που έχουμε εγώ και αυτός».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments