Αθλητισμός

Σωτήρης Νίνης: Πάει την Πάρμα στο CAS ο Παναθηναϊκός

Σωτήρης Νίνης: Πάει την Πάρμα στο CAS ο Παναθηναϊκός
Σωτήρης Νίνης: Ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να κυνηγήσει την Ιταλική ομάδα γα τα χρήματα που οφείλει.

Σωτήρης Νίνης: Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αποτελούσε μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες του Παναθηναϊκού. Ο Νίνης είχε τις καλές του στιγμές με την ομάδα, αλλά δυστυχώς για τον ίδιο και το Ελληνικό ποδόσφαιρο τα ίχνη του χάθηκαν νωρίς. Όταν αποφάσισε να φύγει από την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά επέλεξε να κάνει το μεγάλο βήμα με την μεταγραφή του στο Καμπιονάτο.

Η ομάδα που είχε κερδίσει την υπογραφή του ήταν η Πάρμα. Ο διεθνής χαφ έμενε ελεύθερος και έδωσε τα χέρια με την Ιταλική ομάδα. Όταν ένας παίκτης που έχει βγει από τις ακαδημίες κάνει την πρώτη του μεταγραφή τότε η ομάδα που τον αποκτά θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό. Τα λεγόμενα “τροφεία” του ποδοσφαιριστή.

Ακόμα περιμένει την Πάρμα

Οι πράσινοι δεν πήραν τροφεία μετά τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στην ιταλική ομάδα το 2012. Ο σύλλογος που τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνίζεται με νέα εταιρική σύσταση μετά την πτώχευση, βρισκόταν σε διαμάχη με τον Παναθηναϊκό. Η ΦΙΦΑ πρόσφατα αποφάσισε ότι η… νέα Πάρμα δεν έχει σχέση με την παλιά. Ωστόσο, οι πράσινοι θα προσφύγουν στο CAS.

Το ποσό που αξιώνει ο Παναθηναϊκός είναι 500 χιλιάδες ευρώ. Με τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας αυτό το πόσο δεν είναι καθόλου μικρό. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι “πράσινοι” δεν έχουν πολλές πιθανότητες να δικαιωθούν, αλλά είναι διατεθειμένοι να πάει μέχρι τέλους την υπόθεση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments