Video

Αυτό είναι το ριάλιτι που φέρνει πιο “κοντά” μαμάδες και κόρες

Αυτό είναι το ριάλιτι που φέρνει πιο “κοντά” μαμάδες και κόρες
Ένα ριάλιτι στην Αμερική υπόσχεται ότι θα φέρει πιο "κοντά" τις μαμάδες με τις κόρες τους.

Σε όλες τις χώρες τους κόσμου προβάλλονται πολλά ριάλιτι. Αν υπάρχει μια χώρα που μπορεί να θεωρηθεί το σπίτι των ριάλιτι αυτή είναι σίγουρα η Αμερική. Εκεί παίζουν ριάλιτι που ασχολούνται με τη μόδα, τη μαγειρική, ενώ υπάρχουν και τα πιο ιδιαίτερα. Για παράδειγμα ποιος μπορεί να ξεχάσει το ριάλιτι που δυο ηλικιωμένες πήγαιναν σε σπίτια…χοιροστάσια και τα καθάριζαν σε σημείο να μην αναγνωρίζονται.

Ωστόσο υπάρχει και ένα ριάλιτι που έχει ως στόχο να φέρει πιο “κοντά” τις μανάδες με τις κόρες τους.Πρόκειται για το sMothered του TLC. Φαινομενικά δεν υπάρχει κάτι περίεργο στο όλο concept. Στην πράξη όμως δεν είναι λίγες οι φορές που οι πρωταγωνίστριες ήρθαν κοντά λίγο παραπάνω από το κανονικό. Για παράδειγμα δεν είναι συνηθισμένο θέαμα μια μητέρα να κάνει μπάνιο την ενήλικη κόρη της. Όλα αυτά είχαν προβληθεί στην πρώτη σεζόν.

Το ριάλιτι φαίνεται πως πήγε αρκετά καλά και οδήγησε τους συντελεστές να το ανανεώσουν για δεύτερη σεζόν. Σε αυτή θα δούμε τρία ζεύγη από τον προηγούμενο κύκλο και τρία νέα. Ήδη γνωστές είναι η Kathy και η Cristina, που η μία αποκαλεί την άλλη σύζυγο, η Sunhe και η Angelica, που κάνουν μαζί μπάνιο και βγαίνουν έξω μαζί με τα αγόρια τους και η Dawn με τη Cher, που μιλάνε η μία με την άλλη συνεχόμενα όλη την ημέρα.

Δείτε τις νέες πρωταγωνίστριες της νέας σεζόν:

Mary και Brittani

Η Mary είναι 55 ετών και η Brittani 20 και ζουν στη Φλόριντα. Κάνουν τα πάντα μαζί, από ψώνια και πλαστικές επεμβάσεις, μέχρι ντους το πρωί. Κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι και η Mary αποκαλεί την κόρη της τον έρωτα της ζωής της. Ξέρουν ότι το να κάνουν ντους μαζί είναι περίεργο αλλά λένε ότι δεν τις ενδιαφέρει. Το ξεκίνησαν από όταν η Brittani ήταν παιδί και έκτοτε δεν μπορούν να το κόψουν. Η Mary μάλιστα θα αποκαλύψει στην εκπομπή πώς η σχέση με την κόρη της, έχει προκαλέσει πρόβλημα στους ερωτικούς δεσμούς της.

Marcia και Alenna

Η Marcia είναι 68 ετών και η Alenna 21 και ζουν στη Νέα Υόρκη. Η Alenna έχει μία σπάνια εκ γενετής ασθένεια, με αποτέλεσμα να μην αναπτύσσεται φυσιολογικά. Ως παιδί υπέστη τεράστιο μπούλινγκ, γεγονός που την έφερε πολύ κοντά στη μητέρα της Marcia.

Η Marcia αποκαλύπτει ότι οι δυο τους παίζουν παιχνίδια ρόλων και εκείνη υποδύεται τη σκληρή, για να βοηθήσει την κόρη της να τα καταφέρνει στα δύσκολα. Η Marcia υιοθέτησε την Alenna από τη Σιβηρία και λέει ότι επειδή δεν της αγόρασε ποτέ σκυλάκι, κάνει η ίδια το κατοικίδιο και… ξυπνάει την κόρη της με το να τη γλείφει στο πρόσωπο!

Laurie και Sarah

Η Laurie είναι 60 ετών και η Sarah 26 και ζουν στη Φλόριντα. Η Laurie είχε πάντα πολλά προβλήματα υγείας γεγονός που έκανε την Sarah πολλές φορές να υποδύεται εκείνη τη μαμά. Κάνουμε τα πάντα μαζί, δηλώνουν. «Πάμε μαζί σε ραπ συναυλίες, για ψώνια, για καφέ» λένε σε συνέντευξή τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments