Αθλητισμός

Ομάρ Ελαμπντελαουί Ολυμπιακός: Ραντεβού του Νορβηγού με τη διοίκηση

Ομάρ Ελαμπντελαουί Ολυμπιακός: Ραντεβού του Νορβηγού με τη διοίκηση
Ομάρ Ελαμπντελαουί Ολυμπιακός: Το μέλλον του έμπειρου αμυντικού με τους «Ερυθρόλευκους» παραμένει στον αέρα, με τον Νορβηγό να περιμένει το κάτι παραπάνω από τη διοίκηση στο οικονομικό κομμάτι.

Ομάρ Ελαμπντελαουί Ολυμπιακός: Είναι ένα από τα σίριαλ που εδώ και μήνες κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον στον Πειραιά. Το συμβόλαιο του Ομάρ Ελαμπντελαουί με τους «Ερυθρόλευκους» ολοκληρώνεται το επόμενο διάστημα και ακόμη οι δύο πλευρές δεν έχουν πει την τελευταία τους κουβέντα για το αν θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στον Πειραιά εκφράζεται η αισιοδοξία πως στο τέλος ο Νορβηγός θα πει το πολυπόθητο «ναι» και θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεχίζοντας στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Στη Νορβηγία τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Ομάρ αναμένεται το προσεχές διάστημα να βρεθεί με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη με τις δύο πλευρές να δίνουν στο τέλος τα χέρια.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του sdna.gr, ο έμπειρος δεξιός οπισθοφύλακας ζητά από τον Ολυμπιακό αυξημένες οικονομικές απολαβές, οι οποίες να υπερβαίνουν τις 700.000 ευρώ, ποσό που όπως διαρρέεται προτείνουν για την ώρα οι «Ερυθρόλευκοι». Στη Νορβηγία τονίζεται πως ο παίκτης παρουσιάζεται θετικός στο να παραμείνει στον Πειραιά και να μην κυνηγήσει νέα πρόκληση σε ομάδα από τα προηγμένα πρωταθλήματα.

Αυτό ωστόσο θα εξαρτηθεί καθαρά από τον Ολυμπιακό και το ποσό που θα τεθεί εν τέλει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ο Ομάρ αποτελεί βασικό γρανάζι της επιτυχημένης πορείας των «Ερυθρόλευκων» τη φετινή σεζόν με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον διατηρεί βασικό στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments