Αθλητισμός

Ούγκο Κάιπερς Ολυμπιακός: Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός στην Αζαξιό – Επιστρέφει στο Ρέντη

Ούγκο Κάιπερς Ολυμπιακός: Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός στην Αζαξιό – Επιστρέφει στο Ρέντη
Ούγκο Κάιπερς Ολυμπιακός: Ο Βέλγος άσσος ολοκλήρωσε με επιτυχία τον δανεισμό του στον γαλλικό σύλλογο και όπως φαίνεται θα πάρει την ευκαιρία από τον Πέδρο Μαρτίνς δοκιμάζοντας την τύχη του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ούγκο Κάιπερς Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό επιστρέφει ο 23χρονος, Ούγκο Κάιπερς. Ο Βέλγος άσσος το περασμένο καλοκαίρι αποφασίστηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς να δοθεί δανεικός προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, μιας και ο Πορτογάλος δεν μπορούσε να τον χωρέσει στο ρόστερ του. Τελικά ο 23χρονος δόθηκε στην Αζαξιό πραγματοποιώντας εκεί εξαιρετική σεζόν αποσπώντας εγκωμιαστικά σχόλια για τις επιδόσεις του.

Ο Κάιπερς σε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας της Γαλλίας μέτρησε 5 τέρματα και ισάριθμες ασίστ στο ενεργητικό του, με το όνομά του να μπαίνει στη λίστα αυτών που προκάλεσαν ιδιαίτερη αίσθηση τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Στον Ολυμπιακό, ο Πέδρο Μαρτίνς εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος με την εξέλιξη του παίκτη. Ο Πορτογάλος τεχνικός όπως διαρρέεται σκέφτεται σοβαρά να τεστάρει τον Βέλγο και να τον διατηρήσει στο Ρέντη δίνοντας του την ευκαιρία την επόμενη σεζόν να αγωνισθεί με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Οι Πειραιώτες από τη πρώτη στιγμή πίστεψαν στο ταλέντο του Βέλγου άσσου. Η απόκτηση του το περασμένο καλοκαίρι από τον Εργοτέλη δεν ήταν τυχαία, καθώς οι «Ερυθρόλευκοι» είχαν παρακολουθήσει στενά τον Κάιπερς, ο οποίος πραγματοποίησε μια γεμάτη διετία στη Κρήτη και τον Εργοτέλη. Η υπεραριθμία στο ρόστερ το περασμένο καλοκαίρι έφερε τον Μαρτίνς να πάρει την απόφαση ο παίκτης να δοθεί δανεικός. Τώρα έναν χρόνο μετά ο Βέλγος μοιάζει πιο έτοιμος από ποτέ για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments