Αθλητισμός

Σλούκας Ολυμπιακός: Άκαρπες οι πρώτες συζητήσεις των δύο πλευρών

Σλούκας Ολυμπιακός: Άκαρπες οι πρώτες συζητήσεις των δύο πλευρών
Σλούκας Ολυμπιακός: Δρόμο φαίνεται πως έχει η υπόθεση του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό, με τη διοίκηση των «Ερυθρόλευκων» ωστόσο να παρουσιάζεται πρόθυμη να ικανοποιήσει αρκετά από τα θέλω του παίκτη προκειμένου να τον φέρει ξανά στο Λιμάνι.

Σλούκας Ολυμπιακός: Είναι αναμφίβολα ο παίκτης που απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλον το ρεπορτάζ του μπασκετικού Ολυμπιακού. Οι «Ερυθρόλευκοι» επιθυμούν διακαώς την απόκτηση του 30χρονου γκαρντ, ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπερβούν τα οικονομικά τους δεδομένα. Η διοίκηση του Ολυμπιακού σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έχει ξεκινήσει ήδη συνομιλίες με την πλευρά του παίκτη προσπαθώντας σε αρχικό στάδιο να αντιληφθεί τις προθέσεις του.

Η πλευρά του Κώστα Σλούκα διαρρέει πως ο παίκτης παρουσιάζεται πρόθυμος να επιστρέψει στον Πειραιά αν τελικά δεν συνεχίσει την συνεργασία του με τη Φενέρμπαχτσε και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Σύμφωνα με το gazzetta.gr, οι δύο πλευρές ξεκίνησαν συνομιλίες, χωρίς ωστόσο να δείχνουν να συμφωνούν.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με σημαντική απόκλιση στα χρήματα, αλλά τα μηνύματα ήταν ενθαρρυντικά. Η διοίκηση του Ολυμπιακού επιθυμεί να φέρει με κάθε τρόπο τον παίκτη στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, προσφέροντας στον έμπειρο προπονητή έναν παίκτη που θα ήθελε όσο κανέναν άλλον για την περιφερειακή του γραμμή.

Να σημειώσουμε πως την φετινή αγωνιστική περίοδο που για την ώρα δεν έχει ολοκληρωθεί, ο διεθνής γκαρντ Κώστας Σλούκας είχε 11.6 πόντους μέσο όσο με 48% στα δίποντα, 42% στα τρίποντα και 94% στις βολές. Από εκεί και πέρα, είχε σε 25 αγώνες στην Euroleague με τη φανέλα της Φενέρ 2.8 ριμπάουντ, 6.1 ασίστ και 15.5 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, ενώ είχε μέσο συμμετοχής στα ματς της Τουρκικής ομάδας 29 λεπτά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments