Ελλάδα

Ηράκλειο ληστεία: Επίθεση με μαχαίρι σε μίνι μάρκετ

Ηράκλειο ληστεία: Επίθεση με μαχαίρι σε μίνι μάρκετ
Ηράκλειο ληστεία: Ο δράστης φορώντας κουκούλα στο πρόσωπο, μπήκε στο μίνι μάρκετ και με την απειλή μαχαιριού, κατάφερε να αποσπάσει 720 ευρώ από την ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Ηράκλειο ληστεία: Δεν έχουν σταματημό οι επιχειρήσεις ληστείας που γίνονται καθημερινά σε ολόκληρη τη χώρα, με αυτή τη φορά να έρχεται στο φως της δημοσιότητας μια ληστεία που πραγματοποιήθηκε σε μίνι μάρκετ στο Ηράκλειο. Ειδικότερα, οι υπάλληλοι και η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ έπεσαν θύματα αδίστακτου ληστή τη χθεσινή ήμερα και μάλιστα βραδινή ώρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretapost, ο δράστης φορώντας κουκούλα στο πρόσωπο, μπήκε στο μίνι μάρκετ στο Γιόφυρο και κρατώντας ένα μαχαίρι απείλησε να επιτεθεί στην 41χρονη ιδιοκτήτρια και τους δύο εργαζόμενους αν δεν του έδιναν τις εισπράξεις.

Έτσι η  ιδιοκτήτρια έντρομη, έδωσε στον  δράστη 720 ευρώ, δηλαδή όσα χρήματα είχε στην ταμειακή μηχανή αλλά και πάνω της, και έπειτα ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Αμέσως η 41χρονη ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο και ενώ  κίνησε έρευνα για την αναζήτηση του αδίστακτου ληστή.

Τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη  – 38χρονος οδηγός φορτηγού έχασε τη ζωή του

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης αυτή τη φορά, το απόγευμα της Πέμπτης ακόμη ένα θύμα προστέθηκε στη μακάβρια λύση, καθώς 38χρονος οδηγός φορτηγού έχασε τη ζωή του στον δρόμο Κουρούτες – Φουρφουράς στο Αμάρι Ρεθύμνου. Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με τον οδηγό του μοιραίου φορτηγού να χάνει το έλεγχο του οχήματος.

Ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μάλιστα όταν οι διασώστες τον ανέσυραν από το όχημά του φέρεται να είχε τις αισθήσεις του, όμως κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, δυστυχώς εξέπνευσε. Οι αστυνομικές αρχές διενεργούν έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την ανατροπή του φορτηγού οχήματος και εν συνεχεία τον θάνατο του 38χρονου οδηγού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments