Ελλάδα

Ημαθία ληστεία: Κακοποιοί εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο

Ημαθία ληστεία: Κακοποιοί εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο
Ημαθία ληστεία: Κινηματογραφική επιχείρηση από επτά ληστές, οι οποίοι κατάφεραν να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους και να αφαιρέσουν από κοσμηματοπωλείο χρηματοκιβώτιο με λεία άνω των 100.000 ευρώ.

Ημαθία ληστεία: Ληστεία που δεν έχει προηγούμενο έλαβε χώρα στην Αλεξάνδρεια της Ημαθίας. Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, οι δράστες – επτά τον αριθμό – εισέβαλαν σε κεντρικό κοσμηματοπωλείο της πόλης και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο, στο οποίο σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη είχε μέσα περισσότερα από 100.000 ευρώ.

Όλα πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ με τους επτά κακοποιούς να φθάνουν στο σημείο με αυτοκίνητα. Με αστραπιαία ταχύτητα και άψογη συνεννόηση οι ληστές ανέβασαν τα ρολά του κοσμηματοπωλείου, έσπασαν την τζαμαρία και κατευθύνθηκαν αμέσως στα κοσμήματα αλλά και στο χρηματοκιβώτιο δείχνοντας να γνωρίζουν πολύ καλά τον χώρο.

Στη συνέχεια αρπάζοντας όσα περισσότερα μπορούσαν επέστρεψαν στα αυτοκίνητά τους και τράπηκαν σε φυγή. Καθ’ όλη τη διάρκεια της επιχείρησης τους δεν έγιναν αντιληπτοί από τις αρχές της περιοχής, ωστόσο οι περισσότερες κινήσεις τους καταγράφονται από κάμερα γείτονα, ο οποίος κατέγραψε τις σκηνές μέσω του κινητού του τηλεφώνου. Λίγη ώρα αργότερα στο σημείο έφθασαν οι αστυνομικές αρχές αλλά και ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου.

Ο επιχειρηματίας δεν μπορούσε να πιστέψει τη ζημιά που είχε υποστεί το κατάστημα του, υπολογίζοντας πως μόνο το χρηματοκιβώτιο είχε μέσα περισσότερα από 100.000 ευρώ. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι για την ώρα παραμένουν άφαντοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments