Τεχνολογία

Το netflix θα κόψει την πρόσβαση σε αυτούς τους συνδρομητές

Το netflix θα κόψει την πρόσβαση σε αυτούς τους συνδρομητές
Το Netflix ετοιμάζεται να κόψει την σύνδεση ορισμένων συνδρομητών κάτω από κάποιες προϋποθέσεις.

Το Netflix είναι μια από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές πλατφόρμες με εκατομμύρια συνδρομητές. Ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και κάποιοι που δεν είναι και τόσο ενεργοί. Η γνωστή πλατφόρμα θα πάρει μέτρα για την περίπτωση τους. Για την ακρίβεια θα τους αποστέλλει ένα μέιλ. Αν δεν απαντήσουν σε αυτό το μήνυμα το Netflix θα προχωράει στην διαγραφή του λογαριασμού τους. Βέβαια για να φτάσει σε αυτό το σημείο θα πρέπει ο λογαριασμός να είναι ανενεργός για ένα χρόνο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το CNBC, η κίνηση αυτή δεν συνηθίζεται μεταξύ των εταιρειών που χρεώνουν ετήσια συνδρομή και δείχνει, μέχρι κάποιο βαθμό, την αυτοπεποίθηση του Νetflix σε ό,τι αφορά την προτίμηση των πελατών του. Μπορεί επίσης να βοηθήσει το netflix να ξεχωρίσει ανάμεσα σε μια πληθώρα νέων ανταγωνιστών, όπως το Disney+, το Peacock της NBCUniversal και το ΗΒΟ Max της WarnerMedia.

«Ρωτάμε όσους δεν έχουν παρακολουθήσει τίποτα στο Netflix εναν χρόνο μετά την έναρξη της συνδρομής, ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι θέλουν να τη διατηρήσουν. Θα κάνουμε το ίδιο για όποιον έχει σταματήσει να βλέπει για πάνω από 2 χρόνια», αναφέρει ο Eddy Wu, διευθυντής καινοτομίας προϊόντος, σε ανακοίνωσή του.Αυτό το μέτρο θα ξεκινήσει μέσα στην εβδομάδα.

Το Netflix θα στέλνει μέιλ και ειδοποίηση εντός της εφαρμογής. Σύμφωνα με το Netflix, οι ανενεργοί λογαριασμοί αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το 0,5% της συνολικής βάσης μελών. Το περασμένο τρίμηνο, η εταιρεία σημείωσε εκτίναξη στις νέες συνδρομές, λόγω του ότι η πανδημία του κορωνοϊού κράτησε τον κόσμο στο σπίτι. Στα τέλη του α’ τριμήνου, η Netflix ανακοίνωσε 183 εκατ. συνδρομητές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments