Αθλητισμός

Φενέρμπαχτσε: Στο “περίμενε” Ομπράντοβιτς και Σλούκας – Παραμονεύει ο Ολυμπιακός

Φενέρμπαχτσε: Στο “περίμενε” Ομπράντοβιτς και Σλούκας – Παραμονεύει ο Ολυμπιακός
Φενέρμπαχτσε: H Τουρκική ομάδα έχει βάλει στον πάγο κάθε συζήτηση ανανέωσης και ο Ολυμπιακός παραμονεύει για την απόκτηση του Κώστα Σλούκα.

Φενέρμπαχτσε: Τα τελευταία χρόνια η Τουρκική ομάδα έχει καταφέρει να είναι μέσα σε αυτές που πρωταγωνιστούν στην Ευρωλίγκα. Μεγάλο μερίδιο σε αυτή την επιτυχία έχει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός είναι ο πρωτεργάτης της ομάδας και μια αφορμή για να πειστούν κορυφαίο αθλητές να μετακομίσουν στην Κωνσταντινούπολη. Για παράδειγμα σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Κώστας Σλούκας είχε δηλώσει ότι δεν υπάρχει Φενέρ χωρίς τον Ζοτς.

Το μέλλον της ομάδας είναι εξαιρετικά αβέβαιο. Αυτή τη στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο ποιο θα είναι το μπάτζετ της νέα σεζόν και έτσι δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Σέρβο τεχνικό. Ο General Manager του συλλόγου δήλωσε ότι αν δεν γνωρίζουν ποιο θα είναι το μπάτζετ δεν μπορούν να προχωρήσουν σε ανανεώσεις.

Συγκεκριμένα ο Τζεραρντίνι είπε: «Εάν μιλάμε για έναν από τους μεγαλύτερους προπονητές, όπως είναι ο Ομπράντοβιτς, θα πρέπει να κάνουμε λόγο και για τον χαρακτήρα του, επίσης. Αφού, οι προπονητές όπως ο Ομπράντοβιτς είναι δύσκολοι, αλλά επηρεάζουν σχεδόν τα πάντα. Όσον αφορά το συμβόλαιο του Ομπράντοβιτς και το δικό μου, όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν η ομάδα κάνει γνωστές τις μελλοντικές της βλέψεις», δήλωσε στο «Backdoor Podcast» ο Μαουρίτσιο Τζεραρντίνι.

Θυμίζουμε ότι στον “αέρα” βρίσκεται και το μέλλον του Κώστα Σλούκα. Σε περίπτωση που το μπάτζετ μειωθεί και αποχωρήσει ο Ομπράντοβιτς τότε μειώνονται αισθητά οι πιθανότητες παραμονής για τον Έλληνα γκαρντ. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις καθώς δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να ντύσει ξανά στα “ερυθρόλευκα” τον έμπειρο αθλητή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments