Αθλητισμός

Ολυμπιακός μπάσκετ: Ο Μπαρτζώκας εξετάζει την περίπτωση Χάρισον

Ολυμπιακός μπάσκετ: Ο Μπαρτζώκας εξετάζει την περίπτωση Χάρισον
Ολυμπιακός μπάσκετ: Ο Αμερικανός γκαρντ έχει μπει στο μικροσκόπιο του Έλληνα προπονητή, ο οποίος καλοβλέπει την περίπτωση του παίκτη της Γαλατασαράι.

Ολυμπιακός μπάσκετ: Είναι σαφές πως στον Πειραιά το βασικό μέλημα είναι η επόμενη αγωνιστική περίοδος. Ο προπονητής, Γιώργος Μπαρτζώκας και το επιτελείο του «χτενίζουν» την αγορά αναζητώντας τους παίκτες που θα μπορούν υπό προϋποθέσεις να προσφέρουν στη νέα προσπάθεια που χτίζεται στον Ολυμπιακό.

Οι «Ερυθρόλευκοι» αναμένεται να προβούν σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους, προσθέτοντας ικανούς παίκτες τόσο στην περιφερειακή τους γραμμή όσο και σε αυτή των ψηλών.Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Άαρον Χάρισον είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον τρίτο ξένο γκαρντ που θέλει να προσθέσει (πίσω από δύο καλύτερα γκαρντ).

Ο Χάρισον θυμίζουμε πως βρέθηκε πρόσφατα στον στόχαστρο και του Παναθηναϊκού, ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε περαιτέρω. Ο Αμερικανός που παίζει την τελευταία διετία στην Γαλατάσαραϊ είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται κυρίως στη θέση «2», αλλά έχει το πλεονέκτημα να αγωνιστεί για κάποια λεπτά και στη θέση «1», αλλά και στη θέση «3» λόγω μεγέθους.

Το μέγεθος αποτελεί βασικό στοιχείο στις επιθυμίες του Έλληνα προπονητή. Από εκεί και πέρα είναι πολύ καλός δημιουργός στο pick ‘n’ roll, ικανός σουτέρ μέσης απόστασης και αρκετά συνεπής από το τρίποντο. Η άμυνα είναι μία από τις αδυναμίες του, όπως επίσης και ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του κάτι το οποίο βάζει σε έντονες σκέψεις τον Μπαρτζώκα.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι σημαντικό. Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει οποιαδήποτε επαφή με τον παίκτη, ωστόσο έχει ενημερωθεί ο ατζέντης του για το «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον και ο 25χρονος Αμερικανός βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού. Τη φετινή σεζόν πρόσφερε στο Eurocup 15.9 πόντους με 39.6% στο τρίποντο, 3 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments