Αθλητισμός

Ενές Καντέρ Τούρκογλου: «Σκυλάκι του Ερντογάν, σου είπε να με μπλοκάρεις»

Ενές Καντέρ Τούρκογλου: «Σκυλάκι του Ερντογάν, σου είπε να με μπλοκάρεις»
Ενές Καντέρ Τούρκογλου: Ο Τούρκος ΝΒΑer απασφάλισε για ακόμη μία φορά ρίχνοντας τα βέλη του στον πρόεδρο της τουρκικής ομοσπονδία στο μπάσκετ, Χινταγέτ Τούρκογλου.

Ενές Καντέρ Τούρκογλου: Η κόντρα του σταρ των Μπόστον Σέλτικς με τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Ο γνωστός NBAer τα τελευταία χρόνια διατηρεί οριακές σχέσεις με τη τουρκική κυβέρνηση και ιδιαίτερα με τον Τούρκο Πρόεδρο, καθώς έχει κατηγορηθεί για τη στήριξη του στον Φετουλάχ Γκιουλέν, τον άνθρωπο που κατηγορείται πως οργάνωσε το πραξικόπημα το καλοκαίρι του 2016.

Ο Καντέρ θεωρείται επικηρυγμένος από τη κυβέρνηση της Τουρκίας. Έτσι σε κάθε του ανάρτηση στα προσωπικά του μέσα δικτύωσης δεν παραλείπει να πετάξει το… καρφί του προς τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και την πολιτική που ασκεί στην Τουρκία και τον τουρκικό λαό.

Το επεισόδιο με τον Τούρκογλου

Με αφορμή ένα ποστάρισμα του ΝΒΑ στα social media και ένα comment του Χινταγέτ Τούρκογλου, ο Ενές Καντέρ εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της τουρκικής ομοσπονδίας μπάσκετ! Συγκεκριμένα το ΝΒΑ «ανέβασε» μια φωτογραφία του Καντέρ με αφορμή τους Μουσουλμάνους παίκτες του ΝΒΑ αναφέροντας ότι «σήμερα το ΝΒΑ γιορτάζει την αφοσίωση των Μουσουλμάνων παικτών στο παιχνίδι μας».

Ο Χινταγέτ Τούρκογλου σχολίασε την εν λόγω φωτογραφία γράφοντας ότι «υπάρχουν και άλλοι Μουσουλμάνοι παίκτες στο ΝΒΑ όπως είναι οι Οσμάν, Κορκμάζ και Ιλιασόβα». Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Καντέρ, ο οποίος εξαπέλυσε την επίθεσή του.

«Μήπως ο δικτάτορας Ερντογάν έδωσε στο σκυλάκι του, τον Χινταγέτ Τούρκογλου, το τηλέφωνό του για να σχολιάσει; Επίσης σου είπε ο μπαμπάς σου ο Ερντογάν να με μπλοκάρεις;» ανέφερε με δικό του ποστάρισμα ο Καντέρ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments