Αθλητισμός

«Ο Ολυμπιακός προσφέρει στον Σλούκα τριετές με 5 εκατομμύρια ευρώ»

«Ο Ολυμπιακός προσφέρει στον Σλούκα τριετές με 5 εκατομμύρια ευρώ»
Οι «Ερυθρόλευκοι» δείχνουν διατεθειμένοι να κυνηγήσουν όλες τις πιθανότητες απόκτησης του Κώστα Σλούκα ανεβάζοντας για χάρη του κατά πολύ το μπάτζετ της ομάδας.

Αποτελεί τον διακαή πόθο του Γιώργου Μπαρτζώκα αλλά και πολλών φίλων του Ολυμπιακού. Ο προπονητής των Πειραιωτών βλέπει στον 30χρονο γκαρντ ως τον ηγέτη του Ολυμπιακού για τα επόμενα χρόνια, ωστόσο για να γίνει αυτό πραγματικότητα θα πρέπει ο παίκτης να αποχωρήσει από την… αγκαλιά του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και της Φενέρμπαχτσε.

Ο Σλούκας δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον τούρκικο σύλλογο, ωστόσο τα οικονομικά της Φενέρμπαχτσε δεν αποκλείουν αυτό να «σπάσει». Επιπρόσθετα σημαντικό ρόλο στην απόφαση να παραμείνει στην Τουρκία αναμένεται να διαδραματίσει και η συνέχιση ή όχι της συνεργασίας των Τούρκων με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Αν ο Σέρβος αποχωρήσει τότε αρκετοί αστέρες της ομάδας συμπεριλαμβανομένου του Σλούκα αναμένεται να αναζητήσει νέες προκλήσεις.

5 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια

Πρόταση στον Κώστα Σλούκα έχει καταθέσει ήδη ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Αλεσάντρο Μάτζι. Ο Ιταλός δημοσιογράφος ανέφερε στο Twitter πως οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν στον Έλληνα γκαρντ συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα, έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ.

«Ο Ολυμπιακός έχει ρίξει στο τραπέζι μια πρόταση για 2+1 χρόνια και ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ στον Κώστα Σλούκα. Προφανώς όλα θα εξαρτηθούν από την απόφαση του Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε», ανέφερε ο Ιταλός δημοσιογράφος φανερώνοντας τις προθέσεις του Ολυμπιακού να κυνηγήσει με όλες του τις δυνάμεις τις πιθανότητες επιστροφής του Έλληνα γκαρντ στο Λιμάνι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments