Αθλητισμός

Παναθηναϊκός ρόστερ: Επιστρέφει στο «τριφύλλι» ο Μποχωρίδης

Παναθηναϊκός ρόστερ: Επιστρέφει στο «τριφύλλι» ο Μποχωρίδης
Παναθηναϊκός ρόστερ: Η επιστροφή του Λευτέρη Μποχωρίδη στους «πράσινους» είναι μάλλον σίγουρη για την επόμενη σεζόν.

Παναθηναϊκός ρόστερ: Ο Νικ Καλάθης με τα δεδομένα που ισχύουν μέχρι τώρα δύσκολα θα μείνει στον Παναθηναϊκό εξαιτίας του μεγάλου συμβολαίου του. Αυτή η εξέλιξη φέρνει, κατά πάσα πιθανότητα, τον Λευτέρη Μποχωρίδη πίσω στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο βασικός πλέι μέικερ θα είναι ξένος, ενώ συνολικά οι ξένοι στα γκαρντ θα είναι τρεις, σε σχέση με τη φετινή χρονιά που ήταν δύο. Έτσι, μοιάζει ξεκάθαρο ότι προτεραιότητα -για την ενίσχυση του ελληνικού κορμού- αποτελεί η επιστροφή του Λευτέρη Μποχωρίδη στην ομάδα, ενώ υπάρχει κι η περίπτωση του Γιώργου Καλαϊτζάκη. Ο συγκεκριμένος παίκτης σε δηλώσεις που έκανε το Σάββατο 23 Μαΐου στη Λιθουανία δήλωσε χαρούμενος που ο Παναθηναϊκός θέλει να τον επανεντάξει στο δυναμικό του.

Οριστικό τέλος για την Euroleague

Να θυμίσουμε ότι το επίσημο τέλος της σεζόν σε Ευρωλίγκα και Eurocup, ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή. «Οι μέτοχοι της Euroleague ανακοινώνουν αποφάσεις για τις σεζόν 2019-20 και 2020-21. Η σεζόν 2019-20 σε Euroleague και Eurocup ακυρώνονται. Οι φετινές ομάδες συνεχίζουν στις διοργανώσεις για τη σεζόν 2020-21. Η επόμενη σεζόν ξεκινά την 1η Οκτωβρίου στην Euroleague και 30 Σεπτεμβρίου στο Eurocup. Υπήρξε τηλεδιάσκεψη μεταξύ των μετόχων για τέταρτη φορά από την διακοπή της δράσης στις 12 Μαρτίου λόγω του κορωνοϊού.

Ακολουθώντας την απόφαση της προσωρινής διακοπής της αγωνιστικής δράσης, προσπάθησαν όλες οι πλευρές, η Λίγκα, οι ομάδες, οι παίκτες κι έδειξαν διάθεση να συνεχιστεί η σεζόν. Έχοντας ερευνήσει κάθε δυνατή επιλογή η Λίγκα αποφάσισε να διακόψει οριστικά τη σεζόν σε Euroleague και Eurocup όπως και το τουρνουά των μικρών ηλικιών για τους παρακάτω λόγους:

Η υγεία κι η ασφάλεια των αθλητών, φιλάθλων, προσωπικού, συνεργατών και της τοπικής κοινωνίας παραμένει βασική προτεραιότητά μας. Οι ποικίλες αντιδράσεις στον κορωνοϊό από χώρα σε χώρα δεν εγγυώνται πως όλες οι ομάδες θα είχαν τις ίδιες μέρες προετοιμασίας και προπόνησης. Ως αποτέλεσμα των παραπάνω οι τοπικές Αρχές είχαν διαφορετικά μέτρα ασφαλείας για τους πολίτες και δεν μπορούσαν να εγγυηθούν πως όλες οι ομάδες θα είχαν την δυνατότητα να ταξιδέψουν σε πόλη που θα επιλέγαμε», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments