Ελλάδα

Παγκράτι ασανσέρ: Άνδρας καταπλακώθηκε από ανελκυστήρα

Παγκράτι ασανσέρ: Άνδρας καταπλακώθηκε από ανελκυστήρα
Παγκράτι ασανσέρ: Πρόκειται για τον συντηρητή του ανελκυστήρα - Έπειτα από τον απεγκλωβισμό του ο άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε πλησιέστερο νοσοκομείο της περιοχής.

Παγκράτι ασανσέρ: Απεγκλωβίστηκε  από δυνάμεις της Πυροσβεστικής, το πρωί της 25ης Μαΐου, ένας άνδρας περίπου 30 ετών, ο οποίος καταπλακώθηκε από ανελκυστήρα, σε πολυκατοικία επί της οδού Λαέρτου, στο Παγκράτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, της περιοχής. Σημειώνεται, ότι για τον απεγκλωβισμό του  νεαρού άνδρα επιχείρησαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα μέσα στο σπίτι της στη Λαμία

Υπενθυμίζουμε ότι πριν μερικές ημέρες μια γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στη Λαμία.  Συγκεκριμένα εντοπίστηκε νεκρή τις πρώτες μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής 22 Μαΐου σε κεντρική οδό της Λαμίας. Σύμφωνα με το lamianow.gr, η γυναίκα ήταν 56 ετών. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, επρόκειτο για μια γυναίκα η οποία διέμενε μόνη της και έχασε τη ζωή της πιθανότατα από παθολογικά αίτια, χωρίς βέβαια να έχουν ακόμη διευκρινιστεί οι συνθήκες, οι οποίες θα γνωστοποιηθούν μετά από νεκροψία – νεκροτομία.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα είχε χάσει τη ζωή της εδώ και μέρες, αλλά κανείς δεν την είχε εντοπίσει. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε αντιλήφθηκαν την έντονη δυσοσμία και κάλεσαν τις Αρχές. Όταν έφτασαν στην συγκεκριμένη πολυκατοικία αφού μπήκαν στο διαμέρισμα ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα. Σύμφωνα με τους γείτονες επρόκειτο για μια ήσυχη και μοναχική γυναίκα.

Νέος νεκρός από τροχαίο στην Κρήτη

Άλλη μια θλιβερή είδηση έρχεται από την Κρήτη με ένα ακόμα τροχαίο που οδήγησε σε νεκρό. Διαχρονικά το νησί κατέχει την θλιβερή πρωτιά στους θανάτους που οφείλονται από τροχαία δυστυχήματα. Το οδικό δίκτυο του νησιού σε συνδυασμό με την ασυνειδησία των οδηγών έχει καθιερώσει μια πραγματικότητα που ουδείς θα ήθελε να επικρατεί, ωστόσο ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση προκειμένου να εξαλειφθεί.

Το απόγευμα της Πέμπτης ακόμη ένα θύμα προστέθηκε στη μακάβρια λύση, καθώς 38χρονος οδηγός φορτηγού έχασε τη ζωή του στον δρόμο Κουρούτες – Φουρφουράς στο Αμάρι Ρεθύμνου. Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με τον οδηγό του μοιραίου φορτηγού να χάνει το έλεγχο του οχήματος. Ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μάλιστα, όταν οι διασώστες τον ανέσυραν από το όχημά του φέρεται να είχε τις αισθήσεις του, όμως κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, δυστυχώς εξέπνευσε. Οι αστυνομικές αρχές διενεργούν έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την ανατροπή του φορτηγού οχήματος και εν συνεχεία τον θάνατο του 38χρονου οδηγού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments