Video

Τσιφτετέλια τέλος: Το «Στην Υγεια Μας Ρε Παιδιά» αλλάζει ολοκληρωτικά για τον κορωνοϊό

Τσιφτετέλια τέλος: Το «Στην Υγεια Μας Ρε Παιδιά» αλλάζει ολοκληρωτικά για τον κορωνοϊό
Η πανδημία και οι νέες συνθήκες ζωής αλλάζουν άρδην την ψυχαγωγική εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, με το «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» να επιστρέφει το ερχόμενο Σάββατο αρκετά διαφορετικό από την εικόνα που είχαμε συνηθίσει.

Επιστροφή στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΙ για τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την πετυχημένη μουσική εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά», με τον παρουσιαστή να δίνει ραντεβού με το κοινό με νέα εκπομπή στις 30 Μαΐου. Η πρώτη εκπομπή της νέας εποχής που θα προβληθεί το Σάββατο στις 21:00 θα είναι αφιερωμένη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, οι οποίοι όλο αυτό το διάστημα δοκιμάστηκαν και συνεχίζουν να προσφέρουν ανιδιοτελώς το έργο τους στα νοσοκομεία της χώρας σώζοντας ζωές από την επέλαση του φονικού ιού.

Η εκπομπή αναμένεται να είναι αρκετά διαφορετική από αυτή που το κοινό έχει συνηθίσει να απολαμβάνει όλα αυτά τα χρόνια από τους τηλεοπτικούς δέκτες. Η πανδημία και τα μέτρα πρόληψης αλλάζουν αρκετά πράγματα στον στούντιο. Η διάταξη των τραπεζιών αλλάζει, το ίδιο γίνεται και στις θέσεις των παρευρισκομένων με τον αριθμό των καλεσμένων από την παραγωγή να είναι σαφέστατα μικρότερος και οι αποστάσεις μεταξύ τους μεγαλύτερες. Οι χοροί των χορευτικών σχημάτων θα λείψουν από τη σκηνή αλλά και οι στενές επαφές σε ανατολίτικους χορούς που μας είχε συνηθίσει το πρόγραμμα του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Αλλαγές θα έχουμε εκτός από την πίστα και τα τραπέζια και πάνω στη σκηνή. Μόνο ένας τραγουδιστής θα ανεβαίνει κάθε φορά να τραγουδήσει, τα ντουέτα και οι συνεργασίες θα λείψουν τον πρώτο καιρό και κάθε φορά που ένας καλλιτέχνης ολοκληρώνει το πρόγραμμά του θα κατεβαίνει για να δώσει τη θέση του στον επόμενο.

Στην εκπομπή της 30ης Μαίου θα δούμε μεταξύ άλλων να ανεβαίνουν στη σκηνή ο Κώστας Μακεδόνας, η Γλυκερία, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Μελίνα Κανά και ο Δημήτρης Μπάσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments